Kucsszekrények

Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Miben hasznosak a kulcsszekrények?

A kulcsos szekrények 100 db, de akár 1000 kulcs tárolását is lehetővé teszik. A pénzkazettákhoz hasonlóan acéllemezből készülnek, ezt a gyártásnál hajlítással és ponthegesztéssel formálják, hogy a végső alakját elnyerhesse a szekrény. A kisebb méretű darabok egyajtós kulcsszekrényként, míg a nagyobbak kétajtós kulcsszekrényként működnek.

A legtöbb esetben egy egyszerűbb cilinderzár felel a záródásért, de számos kulcsszekrény elektronikus zárral is csukhatók. Zártól függetlenül minden darab falra rögzíthető a hátfalon lévő rögzítő furatok segítségével.

A Zárdepo kulcsszekrényekkel tulajdonképpen olyan praktikus kulcstárolónak lehet a tulajdonosa, amely még nagyobb kulcsszám esetén is áttekinthető, és hatékony kulcskezelést tesz lehetővé. A legtöbb kulcsos szekrény fajtánál külön állíthatók a kulcssínek, úgyhogy akár nagyobb kulcscsomókat is elhelyezhet rajtuk.

Habár a praktikus előnyeik megkérdőjelezhetetlenek, fontos azt fejben tartanunk, hogy sajnos komolyabb technikai biztonságot nem tudnak nyújtani a kulcsszekrények, ezért a nagyobb értéket képviselő kulcsok – legyen az autó vagy például trezor kulcs – megőrzésére nem javasoljuk. Ilyen esetekben javasoljuk kulcstároló széfek  használatát!

Teljes leírás Kevesebb leírás