Szűrés

Elérhetőség
Ár
2 950 Ft - 8 290 Ft

Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Miért minket válasszon?

A legszélesebb választékú és legmegbízhatóbb internetes zár szaküzlet.


A leggyorsabb kiszállítás a legkedvezőbb áron.


A legtöbb terméket azonnal raktárról szállítjuk.


Regisztráció nélkül is vásárolhat.


A megrendelését személyesen is átveheti az ország több mint 500 GLS csomagpontján.

Tanúsítvány

SSL Certificate

GLS Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés a GLS furnál

Fizetési megoldás

Hírlevél

Partnereink

Összehasonlítás

Forgalmazott márkák

Gyártó

Pénzérme tálcák

Fő kategória >Pénztárolók >Pénzérme tálcák

Sorrend:
Nézet:

AT aprópénz tartó
7,5 cm
Magasság
33 cm
Szélesség
23 cm
Mélység
Fekete
Szín
2 950 Ft
Összehasonlítás

Elérhetőség:  Raktáron
Comsafe - Concept minőségi EURO-s pénzérme tálca
4,5 cm
Magasság
33 cm
Szélesség
18 cm
Mélység
Fekete
Szín
8 290 Ft
Összehasonlítás

Elérhetőség:  Raktáron
Forintos pénzérme tálca
4 cm
Magasság
31 cm
Szélesség
15 cm
Mélység
Sötétbarna
Szín
4 750 Ft
Összehasonlítás

Elérhetőség:  Raktáron

Sorrend:

Pénzérme tálca: egy kézenfekvőbb módja a készpénz tárolásnak

A pénzérme tálcákat főleg azoknak ajánljuk, akik nap mint nap foglalkoznak az ügyfeleik készpénzes kifizetéseivel, és megelégelték az aprópénz csörgését, vagy egyszerűen átláthatóbb, praktikusabb megoldásra vágynak saját otthonukban a felgyülemlett aprópénz tárolására. Ugyanakkor inkább tárolásra és számontartásra alkalmasak, mint biztonságos szállításra, ezért utóbbi esetben érdemes pénzkazettát is választani az adott pénzérme tálca mellé.

A Zárdepo zár szaküzlet és webáruház kínálatában igyekszünk minden terméktípusból széles választékot kínálni, hogy minden vásárlónk saját szokásaihoz és biztonsági igényeihez mérten válogathasson nálunk.

 

Forintos pénzérme tálca

Törésálló műanyagból készült aprópénztartó tálca, amit magyar pénzérméknek a tárolására terveztek. Az 5 forintostól a 200 forintosig minden pénzérmének méretre szabott helye van ebben a tálcában, amit külön jelölések is jeleznek. Ráadásul minden forintos érme tárolása ötösével zajlik, ami nagyban felgyorsítja az elszámolás és a rolnizás idejét. Így aztán tényleg minden elem adott a gyors, áttekinthető pénzkezeléshez. A Zárdepo weburáházában sötétbarna színben áruljuk.

 

Eurós pénzérme tálca – Comsafe-Concept minőségi aprópénztartó

Osztrák eredetű tartó, amit euro tárolására terveztek. Az előző pénzérme tálcához hasonlóan ez is törésálló műanyagból készült, és az összes eurocentesnek, illetve az 1 és 2 eurós érmének is van saját, mérethez igazított helye benne. Mivel az euro pénzneméből adódóan többféle aprót kell tárolnia ennek a pénzérme tálcának, ezért a forintoshoz képes picit nagyobb szélességgel és mélységgel rendelkezik.

Akárcsak az előző aprópénz tartóhoz képest, a pénzérmék ötösével vannak eltolva egymástól, mellettük pedig egy számskála jelzi, hogy jelenleg milyen mennyiségű pénz van az adott apróból. Ily módon ezzel a pénzérme tálcával sem kell aggódnunk a nehézkes elszámolás és rolnizhatóság miatt.

 

AT aprópénztartó tálca

Az előzőekhez képest olcsóbb pénzérme tálca, kiváló ár-érték aránnyal. Azoknak ajánljuk, akiknek kevésbé fontos a címletek elszámolása vagy rolnizása, vagy másmilyen módon szeretnék ezeket intézni. Habár a 8 rekeszes aprópénztartója nem rendelkezik olyan praktikus, ötösével elkülönített felosztással, mint az előző darabok, az eltávolítható tartó alatt bankjegyek tárolására alkalmas résszel is rendelkezik.

Tárolásra ugyanolyan alkalmas, mint a másik két típus, hiszen ugyanúgy törésálló műanyagból készült. Mivel bankjegyeket is elhelyezhetünk benne az aprópénzen kívül, ezért a három pénzérme tálca közül ez rendelkezik a legnagyobb mélységgel is.


Legkeresettebb márkák:
ABUS Euro Elzett Kaba Elzett BURG WACHTER
JIS ANBO AMIG Silmec
TITAN G-U DORMA Citadel By Abus
MAUER S.I.B. BRANO

 

Ingyenes kiszállítás

INGYENES KISZÁLLÍTÁS
15.000 Ft felett

Ügyfélszolgálat

TELEFON
0630-386-1336

Email

EMAIL
info@zardepo.hu

TOP KATEGÓRIÁK:

 

Nomál zárbetétek

Bevésőzárak

Portálzárak

Normál lakatok

Biztonsági lakatok

Postaládák

Széfek

A Zárdepo webáruházban feltűnteteet árak minden esetben brutto árak, tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t. Az árváltozás jogát fenntartjuk. A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd, a Zárdepo Kft. írásbeli engendélye nélkül nem másolható, terjeszthető.