Pénzérme tálcák

Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Pénzérme tálca: egy kézenfekvőbb módja a készpénz tárolásnak

A pénzérme tálcákat főleg azoknak ajánljuk, akik nap mint nap foglalkoznak az ügyfeleik készpénzes kifizetéseivel, és megelégelték az aprópénz csörgését, vagy egyszerűen átláthatóbb, praktikusabb megoldásra vágynak saját otthonukban a felgyülemlett aprópénz tárolására. Ugyanakkor inkább tárolásra és számontartásra alkalmasak, mint biztonságos szállításra, ezért utóbbi esetben érdemes pénzkazettát is választani az adott pénzérme tálca mellé.

A Zárdepo zár szaküzlet és webáruház kínálatában igyekszünk minden terméktípusból széles választékot kínálni, hogy minden vásárlónk saját szokásaihoz és biztonsági igényeihez mérten válogathasson nálunk.

 

Forintos pénzérme tálca

Törésálló műanyagból készült aprópénztartó tálca, amit magyar pénzérméknek a tárolására terveztek. Az 5 forintostól a 200 forintosig minden pénzérmének méretre szabott helye van ebben a tálcában, amit külön jelölések is jeleznek. Ráadásul minden forintos érme tárolása ötösével zajlik, ami nagyban felgyorsítja az elszámolás és a rolnizás idejét. Így aztán tényleg minden elem adott a gyors, áttekinthető pénzkezeléshez. A Zárdepo weburáházában sötétbarna színben áruljuk.

 

Eurós pénzérme tálca – Comsafe-Concept minőségi aprópénztartó

Osztrák eredetű tartó, amit euro tárolására terveztek. Az előző pénzérme tálcához hasonlóan ez is törésálló műanyagból készült, és az összes eurocentesnek, illetve az 1 és 2 eurós érmének is van saját, mérethez igazított helye benne. Mivel az euro pénzneméből adódóan többféle aprót kell tárolnia ennek a pénzérme tálcának, ezért a forintoshoz képes picit nagyobb szélességgel és mélységgel rendelkezik.

Akárcsak az előző aprópénz tartóhoz képest, a pénzérmék ötösével vannak eltolva egymástól, mellettük pedig egy számskála jelzi, hogy jelenleg milyen mennyiségű pénz van az adott apróból. Ily módon ezzel a pénzérme tálcával sem kell aggódnunk a nehézkes elszámolás és rolnizhatóság miatt.

 

AT aprópénztartó tálca

Az előzőekhez képest olcsóbb pénzérme tálca, kiváló ár-érték aránnyal. Azoknak ajánljuk, akiknek kevésbé fontos a címletek elszámolása vagy rolnizása, vagy másmilyen módon szeretnék ezeket intézni. Habár a 8 rekeszes aprópénztartója nem rendelkezik olyan praktikus, ötösével elkülönített felosztással, mint az előző darabok, az eltávolítható tartó alatt bankjegyek tárolására alkalmas résszel is rendelkezik.

Tárolásra ugyanolyan alkalmas, mint a másik két típus, hiszen ugyanúgy törésálló műanyagból készült. Mivel bankjegyeket is elhelyezhetünk benne az aprópénzen kívül, ezért a három pénzérme tálca közül ez rendelkezik a legnagyobb mélységgel is.

Teljes leírás Kevesebb leírás