Zárrendszerek készítése

Cégük kiemelten foglakozik zárrendszerek készítésével, melyek lehetnek azonos zárlatú, főkulcsos, vezérkulcsos, központi, vagy többszintű zárrendszerek. Utóbbiakat mindegyikét legtöbbször csak főkulcsos rendszernek hívják, pedig sokszor az elnevezést nem megfelelően használják, ezért az alábbiakban megírnánk, hogy melyek is pontosan a zárrendszer típusok.

 

Azonos zárlatú zárrendszer: a rendszerben lévő zárbetéteket és egyéb elemeket (lakat, körcilinder, postaládazár stb.) ugyanaz a kulcs nyitja.

Elsősorban családi házakhoz ajánljuk. Nincs szükség nagy kulcscsomóra, minden zárat (bejárati ajtó, kapu, tároló, garázs vésznyitózár, műhely, pince stb.) ugyanaz a kulcs nyitja. Az azonos zárlatú zárrendszerek webáruházunkon keresztül is megrendelhetők. Részletek ITT»

 

Főkulcsos zárrendszer: a rendszerben minden zárbetétnek van saját egyedi kulcsa, amellyel csak az adott zárbetét nyitható és van főkulcs, amellyel az összes rendszerben lévő zárbetét nyitható.

Ideális kis-és közepes vállalatok, közintézmények, ipari épületek, kisebb szállodák és kisebb irodaházak számára.

 

Vezérkulcsos zárrendszer: a rendszer lépcsőzetesen egymás fölé rendelve több főkulcsos zárrendszerből tevődik össze. A rendszerben minden zárbetétnek van saját egyedi kulcsa, amellyel csak az adott zárbetét nyitható, vannak csoportkulcsok, amelyek csak az adott csoportban szereplő zárbetéteket nyitnak, vannak főkulcsok, amelyekkel csak bizonyos csoportokban szereplő zárbetétek nyithatók és van vezérkulcs, amivel az összes a rendszerben lévő zárbetét nyitható.

Nagyvállalatok, irodaházak, szállodák, nagyobb intézmények számára ajánljuk.

 

Központi zárrendszer: a rendszerben minden zárbetétnek van saját kulcsa amelyik a hozzá tartózó zárbetétet nyitja és vannak olyan központi zárbetétek, amelyek mindegyik kulccsal nyithatók. Olyan kulcs is lehet a rendszerben, amelyik csak a központi zárbetét(ek)et nyitja.

Társasházak részére ajánljuk, így minden lakónak csak egy kulcsot kell használnia, amely nyitja az összes közös használatú helységet (központi bejárat ajtaját, szeméttároló ajtaját, parkoló lépcsház ajtaját stb.) és nyitja csak a saját lakásának, garázsának, vagy saját tárolónak az ajtaját, viszont a szomszédok lakását, garázsát stb. nem nyitja. A gondnoknak a kulcsa viszont csak a közös használatú helységeket nyitja.

 

Többszintű zárrendszer: a zárrendszerben lévő bármelyik kulcsnak szabadon kiosztható a jogosultsága, tehát meghatározható, hogy melyik kulcs melyik zárbetétet nyitja.

Minden olyan intézmény, vállalat, szálloda, irodaház stb. számára ajánljuk, ahol fontos, hogy a kulcsok jogosultsága egyegileg kiosztható legyen.

 

A főkulcsos, a vezérkulcsos és központi zárrendszerek a számtalan variáció miatt webáruházunkon keresztül nem rendelhetők. Ezek megrendeléséhez előzetesen egy árajánlat kérése szükséges. Az árajánlat elkészítéséhez kérjük, hogy töltse le az alábbi táblázatot és kitöltve a lenti űrlapon keresztül küldje vissza részünkre. Árajánlatunkat egy válasz e-mailben néhány napon belül elküldjük Önnek.

Táblázat letöltése» 

Név
Cégnév
E-mail cím
Telefonszám
Melléklet feltöltése
Üzenet