Hírek

Silca Futura Pro Engraving Unlimited megérkezett

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat cégünk legújabb beruházásáról, a műhelyünkbe megérkezett a Silca legnagyobb tudású számítógép vezérelt programozható kulcsmásoló  és kulcskészítő gépe a Silca Futura PRO Engraving  Unlimied verzió. Ez a kulcsmásoló gép a Silca Futura Edge, a Silca Futura Auto és a Silca Futura Pro One gépek minden tudásával rendelkezik, de ezt a tudást egyetlen gépbe préselte be a gyártó, amely egy gravírozás funkcióval és korlátlanul frissíthető szoftverrel rendelkezik. 

ABUS Junior Care termékek a gyermekek biztonságáért

Számos új ABUS termékkel bővítettük kínálatunkat, már üzletünkben és webáruházunkban egyaránt kaphatók az ABUS Junior Care termékei, amely olyan termékcsalád amelynek célja, hogy gyermekének biztonságos otthont nyújtson. A Junior Care portékái között rengeteg fiókzár, szekrényzár, speciális sütőzár, sarokvédő, ajtó és ablak kiegészítő és egyéb más gyermekvédelmi termék található. Természetesen ezeket a termékeket mint a legtöbb általunk forgalmazott terméket raktárról szállítjuk.

2020.05.11 10:22
ABUS D45 zárbetét

Webáruházunkban már rendelhető az ABUS D45 zárbetét, amely a német gyártó legkedvezőbb árfekvésű fúrt kulcsos zárbetét típusa, amely kétoldali fúrásvédelemmel, 5 csapos zárszerkezettel, hosszú kulcsnyakkal és 5 db gyári kulccsal rendelkezik. A fúrt kulcsos technológiának köszönhetően az alapfokú normál kulcsállású zárbetéteknél egy fokkal nagyobb szinten véd, azonban bejárati ajtókba, vagy nagyfokú igénybevételre nem ajánljuk, de pl. tárolók, kertkapuk, picehelységek, vagy egyéb melléképületek alapfokú védelmére tökéletes választás. Webáruházunkban a zárbetét család teljes méretválasztéka készletről elérhető. 4 féle méret gyárilag gombos változatban is kapható. Kulcsmásolás mint plusz szolgáltatás akár internetes áruházunkon keresztüli megrendelés esetén is igényelhető minden ABUS D45-ös zárbetéthez.

Új ABUS lakatok a kínálatunkban

Új ABUS lakatok a kínálatunkban

5 féle új ABUS lakattal bővült kínálatunk, két fajta normál felépítésű fúrt kulcsos típussal, egy kültérre ajánlott változattal és két fajta fúrt kulcsos tömb lakattal. Mindegyik lakatról elmondható, hogy kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik.

 

Törésvédő pajzsok és ajtóbehúzók érkeztek

Ismét bővült kínálatunk, ABUS Ecoiline törésvédő pajzsok már rendelhetők 55, 90 és 92 mm-es kilincs-kulcsközép távolsággal, kívülről gombos és mindkét oldalon kilincses változatban is F1 (alumínium) F2 (pezsgőszínű) és F3 (réz) színekben. Mindegyik típus a külső oldalon 15 mm, a belső oldalon pedig 5 mm vastagságú és természetesen rögzítésük átmenő csavarokkal történik, tehát a külső oldalról nem lehet lecsavarozni.

Hogyan védjük parkolóhelyünket az illetéktelen sofőröktől?

Magánparkolók, társasházak, irodaházak parkolóiban gyakori probléma, hogy névre, vagy rendszámra kiosztott parkolóhelyeket arra nem jogosultak elfoglalják, ezáltal saját, vagy részünkre fenntartott parkolóhelyünkön nem tudunk leparkolni.  A speciálisan erre a célra gyártott parkolásgátlóval kiküszöbölhető ez a probléma, mivel ez egyfajta mini „sorompóként” működik, így oda illetéktelenek nem tudnak behajtani. 

Azonos zárlatú zárbetétek rendelése kódkártya szerint

Újabb funkcióval bővítettük internetes áruházunkat, mostantól lehetőség van online felületen is azonos zárlatú zárbetétet rendelni már meglévő azonos típusú zárbetét kódkártyája szerint vagy akár komplett azonos zárlatú rendszerhez is. Ehhez nem kell mást tenni, mint megrendeléskor a termékoldalon a meglévő zárbetét kódkártyájának fotóját feltölteni és a „A feltöltöt kódkártya szerint kérem” opciót kiválasztani a kosár gomb felett.

ABUS 56/50 Touch - Ujjlenyomatos lakat

Újabb ABUS termékkel bővült a kínálatunk, megérkezett az ABUS 56/50-es típusú ujjlenyomattal nyitható lakat. Gyors érzékelővel rendelkezik, amely 10 különböző ujjlenyomatot tud tárolni, 360 fokos érzékelési tartományban, tehát az ujjlenyomatokat bármilyen irányból tudja érzékelni. Az ujjlenyomatok adatait biztonságosan tárolja és az információk akkor sem vesznek el, ha esetleg lemerül az elem. Természetesen az ujjlenyomatok elmentett adatait bármikor lehetőség van törölni.  A biztonság fokozása érdekében 7 mm átmérőjű edzett acél kengyellel rendelkezik.

 

ABUS Bravus 2000 MX csúcskategóriás moduláris zárbetétek bármilyen méretben

Örömmel értesítjük Kedves Vásárlóinkat, hogy az ABUS csúcskategóriás moduláris zárbetétjeinek már minden alkatrészét raktáron tartjuk, így a jövőben mi magunk állítjuk össze a moduláris elemekből ezért gyorsabb határidővel tudjuk kiszállítani bármilyen méretben egészen a 70 mm-es oldalankénti méretig. További előny, hogy a méretmódosítást vagy utólagos gombosra és vészfunkciósra szerelését mostantól a saját üzletünkben el tudjuk végezni. A Bravus 2000 MX zárbetétekhez pótlólagos kulcs utánrendelés kódkártya alapján már webáruházunkon keresztül is elérhető. 

 

Új ABUS bőröndzárak és LED világítású kulcstárolók érkeztek

4 színben kapható bőrönd zárral és három féle LED világítású, számkombinációs kulcstárolóval bővítettük kínálatunkat.

 

Az új ABUS 620TSA bőrönd zárak vagy más néven poggyász zárak működtetése hasonló a számzáras lakatokhoz, tehát három számjegyű tetszőlegesen beállítható számkombinációval nyithatók. A számkód programozását a csatos zár hátoldalán található kar oldalra húzásával és ezzel egyidőben történő kód megadásával tudjuk elvégezni. A bőröndöt átfogó heveder teljes hossza 192 cm. Fekete, kék, piros és zöld színben kaphatók üzletünken és webáruházunkban egyaránt.

2019.09.01 10:19
ABUS D10PS

Megérkezett az ABUS eddig is nagyon népszerű D10-es zárbetétjének továbbfejlesztett változata, az ABUS D10PS, ami elődjével közel azonos áron kapható, azonban már törésvédelmet is kapott, így a piac legjobb ár/érték arányú zárbetétje lett a középkategóriában.

Mul-T-Lock zárbetétek a ZárDepo kínálatában

Kínálatunkban elérhetőek a biztonságtechnika ágazatában méltán elismert gyártó, a Mul-T-Lock® termékei. A Mul-T-Lock® az Assa Abloy csoport tagjaként a legmagasabb biztonsági szinttel rendelkező zárszerkezetek piacán az élvonalon jár. A termékeik legmagasabb színvonalú gyártási technológiáknak és egyedi fejlesztéseiknek köszönhetően a lakossági, ipari, kereskedelmi és közigazdasási területeken egyaránt képesek kielégíteni a felhasználói igényeket.

2018.10.31 17:36
Elköltöztünk

2018. október 29-től cégünk új helyre költözött, így már az új üzletünkben, a tőlünk megszokott szakértelemmel várjuk Kedves Vásárlóinkat biztonságtechnikai termékek széles kínálatával! 

Új címünk:

2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 33/a (Tököli út-Bajcsy Zsilinszky út sarok)

Megújult az ABUS D6 zárbetét család, itt van a D6PS

A német gyártó termékpalettáján a legmagasabb darabszámban eladott zárbetétje elődje minden funkcióját örökölte, tehát a pontfuratos technológiát, ami a zárfésüléses nyitás ellen magas szintén véd, a 6 csapos szerkezetet, a fúrás-és magkihúzás elleni védelmet, azonban ez a típus már kikönnyítéses törésvédelmet is kapott (előre meghatározott kényszertörési pont). Természetesen ehhez a típushoz is mellékelve van a kódkártya, így az összes kulcs elvesztése esetén nem szükséges kicserélni a zárbetétet, mert a kártya alapján is lehetséges a pótkulcsok utánrendelése.

Egykulcsos zárbetétek avagy több zárbetét azonos kulccsal

Legutóbbi fejlesztésüknek köszönhetően már nem csak üzletünkben, hanem webáruházunkon keresztül is lehetőséget biztosítunk arra, hogy több zárbetétet is meg tudjon rendelni, amelyek azonos kulccsal működtethetőtek, így ugyanazzal a kulccsal tudja nyitni pl. az otthoni bejárati ajtót, a pincét, irodáját, vagy bármilyen más helységet ezáltal kulcscsomóján csökkentheti a kulcsok számát.


A legmagasabb fokú biztonság kompromisszumok nélkül. A prémium minőségű hengerzárbetétek bármilyen területen megállják a helyűeket, legyen szó lakossági, kereskedelmi, vagy közületi felhasználásról.