Hírek

2023.11.29 14:19
MAESTRO kilincsek érkeztek

Megérkeztek a raktárunkba a MAESTRO kilincsek legkedveltebb típusai, melyeket a tőlünk megszokott módon azonnal raktárról szolgálunk ki. A választékot úgy állítottunk össze, hogy minden vásárlói igényt ki tudjunk elégíteni, de megrendelőink igényeihez igazodva a kínálatot folyamatosan tovább fogjuk bővíteni.

MTL300 - Új zárbetét a Mul-T-Locktól

Az MTL™300 zárbetét kedvező áron nyújt megfelelő védelmet és kulcs kontrollt a felhasználóinak.

ABUS STEEL-O-FLEX™ 8200/110

ÁR-ÉRTÉK ARÁNYBAN A LEGJOBB!

 

A kábelzárak elsősorban nagy rugalmasságuk miatt igen kedveltek. Az ABUS Steel-O-Flex™ Iven 8200 is ugyanilyen rugalmas, de még nagyobb védelmet nyújt, a 8-as biztonsági szintjének köszönhetően. Méretéből adódóan könnyen magunkkal vihetjük bárhová és elegendő hosszúságot biztosít a motorunk kényelmes lezárásához.

Milyen zárbetétet vegyen? - Vásárlási útmutató

Amennyiben szeretne otthona, nyaralója, irodája vagy raktára biztonságáról gondoskodni, akkor be kell szereznie egy biztonságos zárbetétet is. Mert egy nyílászáró akkor nyújt megfelelő védelmet, ha minden részlet azonos szintű biztonságot ad. Ne feledje, a biztonsági ajtó önmagában nem elég, nagyon fontos a zár minősége is. A zárbetéteket mindig az ajtó biztonsági szintjéhez kell igazítani. Mit jelent ez? Azt, hogy ha biztonsági cilinderzárat szerelt fel, ami nagyon jó, de az ajtó nem rendelkezik megfelelő védelemmel, akkor a betörők kivágják vagy betörik az ajtó egy részét.

Új ABUS Ujjlenyomatos lakatok érkeztek

Egy új dimenzió a lakatok világában. Az ABUS új Touch edzett acél kengyelű lakattal ajtót nyitunk a jövő felé!

 

KÉNYELMES HASZNÁLAT KULCS NÉLKÜL

Zseniálisan biztonságos, zseniálisan egyszerű: Az ABUS TouchTM 57 ujjlenyomatos lakattal igazi innovációt kínálunk Önnek. A közepes értékek és tárgyak védelme egyszerű az ABUS Touch™ 57 lakattal.

ABUS tűzvédelmi termékek
2022.10.03 13:56
ABUS tűzvédelmi termékek

Itt az október, kezdődik a fűtésszezon!  Ezzel megnövekszik a füst-, a tűz- és a szén-monoxid okozta balesetek száma is. Az ABUS számos hatékony tűzvédelmi megoldást nyújt a megelőzéshez.

 

Webáruházunkban megtalálja a következő tűzvédelmi termékeket:

ABUS Zolit 1000 zárbetét védett kulcsprofillal

Már rendelhető a Zolit 1000 zárbetét ABUS közepes biztonsági szintű, de prémium minőségű alkatszékből készült, 6 csapos zárbetétje törésvédelemmel, erősített fúrásvédelemmel, kulcsütés (Bumping key) elleni védelemmel, kulcsmásolás elleni védelemmel (a kulcs csak biztonsági kártya felmutatásával másolható), fogazott kulcsokkal, a legkiválóbb minőségű alkatrészekkel, hosszú élettartammal, 3 db gyári magas kopásállóságú kulccsal és 5 év garanciával. Olyan helyekre ajánljuk, ahol elegendő egy közepes szintű védelem, azonban kiemelten fontos a hosszú élettartam és a kulcsmásolás elleni védelem, hogy a kulcsokat kontroll alatt lehessen tartani pl: üzleti felhasználás, vagy társasházak közös bejárata.

Hamarosan megújul a Mul-T-Lock® két felsőkategóriás zárbetétje az Interactive+™ és az MT5+™.

Az Interactive+™ zárbetétek a 2022-től MTL 600™ néven kerülnek forgalomba. Szerkezetileg nem változik az Interactive+™ zárbetétekhez képest.

2022.01.23 22:16
Raktárürítés!

Kifutó zárbetétek, postaládák, széfek most 10-30 %-os kedvezménnyel. Utolsó darabok, ezért az akciós árak a készlet erejéig érvényesek!

2021.11.02 15:18
ABUS Hometec Pro Bluetooth®

Már rendelhető az ABUS Hometec Pro elektromos zárbetét meghajtó Bluetooth®-os változata. A továbbfejlesztett típus újdonsága, hogy akár okostelefonnal, vagy ujjlenyomatolvasóval is vezérelhető, de a korábbi típusból ismert vezérlési lehetőségek is megmaradtak, tehát különálló távirányítóval, vagy számkombinációs vezérlőpanellel is működtethető. Bármilyen vészfunkciós zárbetétet tud vezérelni ahogyan az elődje is.

Zavarja, hogy csapkodja huzat az ajtót? Vagy ha folyton nyitva hagyják?

Erre problémára az ajtócsukó nyújt hatékony megoldást, melynek fő funkciója a nyitva hagyott ajtó kíméletes becsukása és annak folyamatos zárva tartása, amellyel elkerülhetjük a hangos ajtóbecsapódást. Fa, fém műanyag vagy üvegből készült ajtóra egyaránt felszerelhetők. A típusuk lehet karos, csúszósínes, vagy üvegajtók esetén padlóba sülyesztett. A megfelelő típust az ajtószárny szélessége és annak súlya alapján kell megválasztani, amihez segítséget nyújt az EN1154-es szabvány szerinti csukóerő táblázat.

ABUS Bordo 6000 kerékpárzár azonos zárlatú rendszerben!

Kombinálja az otthonbiztonságot és a kerékpárbiztonságot!

 

Nyissa a kerékpárzárat, a bejárati ajtót, a gárázskaput, a tárolót, a lakatjait ugyanazzal a kulccsal!

Csúcsbiztonság megérkezett

Már rendelhető a német gyártó legbiztonságosabb zárbetétje az ABUS BRAVUS 3500 MX Magnet. A csúcskategóriás cilinderbetét a ABUS termékei közül az összes betörési módszer ellen a legmagasabb szintű védelmet nyújtja, kulcsai 2037-ig másolásvédettek, tehát kulcsmásolás csak a zárbetéthez tartozó biztonsági kártya felmutatásával lehetséges. Hasonlóan a BRAVUS 2000 MX és VELA 2000 MX felsőkategóriás zárbetétekhez a BRAVUS 3500 MX Magnet is moduláris felépítésű, tehát bármilyen méretben összeállítható. A moduláris rendszer további előnye, hogy a zárbetét mérete utólagosan megváltoztatható, tehát egy esetleges költözés, vagy másik ajtóba való átszerelés estén nem szükséges új zárbetétet venni, hanem elegendő a méretet módosítani, amely jóval kedvezőbb árú megoldás.

Yale kerékpárzárak, biztonsági láncok és hurokkábelek érkeztek

Végre itt van van a tavasz, ahogy egyre többet süt a nap, egyre melegebb a hőmérséklet egyre több kedvünk támad egy jó biciklis túrához. Ne feledkezzünk meg útközben a bringánk védelméről gondoskodni! Ehhez ajánljuk, a kiváló ár/érték aránnyal rendelkező, minőségi Yale kerékpár-és motorzárakat, biztonsági láncokat és hurokkábeleket.

ABUS CT5 zárbetét már rendelhető

Ismét egy új ABUS zárbetéttel bővítettük kínálatunkat, megérkezett az ABUS kitűnő ár/érték aránnyal rendelkező alapfokú biztonságot nyújtó zárbetét típusa az ABUS CT5, melyet alapfokú védelemre terveztek, azonban kimondottan hosszú élettartamra.

ABUS Vela 2000 MX moduláris zárbetét a kínálatunkban

Újabb ABUS zárbetéttel bővült eddig is széles zárbetét kínálatunk, megérkezett a prémium kategóriás Vela 2000 MX. A masszív acélgerincre felépülő moduláris rendszernek köszönhetően nagyon széles méretválasztékban érhető el. Webáruházunkon keresztül az oldalankénti 100 mm-es méretig megrendelhető, de egyedi rendelésre szinte bármilyen méretben össze tudjuk állítani egészen 160 mm-es oldalméretig. A moduláris felépítés további előnye, hogy a zárbetét mérete utólagoson módosítható, így egy estleges költözés, vagy másik ajtóba való átszerelés estén nem szükséges új zárbetétet venni, hanem elegendő a méretet módosítani, amely jóval költséghatékonyabb megoldás. Plusz szolgáltasaink keretében gombos és vészfunkciós változatban, valamint több darab vásárlása estén azonos zárlattal is rendelhető. Pótkulcsok utánrendelése kódkártya alapján webáruházunkon keresztül is lehetséges.

ABUS Alarmbox mobil riasztó készülék
A riasztódoboz sok funkcióval és alkalmazási lehetőséggel rendelkező eszköz. Nem csak kerékpárokhoz és motorokhoz ajánljuk, hanem bármilyen mobil eszközhöz pl.: roller, babakocsi, utánfutó stb.

Mul-T-Lock lakatok már rendelhetők

Újabb termékekkel bővítettük lakat kínálatunkat, már kaphatók az izraeli gyártó kiváló minőségű biztonsági lakatjai. A Mul-T-Lock® lakatoknak a hatékony védelem mellett a legnagyobb előnye, hogy azonos Mul-T-Lock® platformon (7x7, Integrator, Interactive+) belül zárrendszerbe illeszthetők, vagyis zárbetétekkel együtt azonos zárlatú rendszer elemeként is rendelhetők akár webáruházunkon keresztül is, ezen kívül fő-és vezérkulcsos rendszerek is kiegészíthetők Mul-T-Lock biztonsági lakatokkal. Alapvető szolgáltatások úgymint kulcsmásolás, kulcs utánrendelés kódkártya alapján üzletünkben és webáruházunkon keresztül is elérhető az összes Mul-T-Lock lakathoz.

Silca Futura Pro Engraving Unlimited megérkezett

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat cégünk legújabb beruházásáról, a műhelyünkbe megérkezett a Silca legnagyobb tudású számítógép vezérelt programozható kulcsmásoló  és kulcskészítő gépe a Silca Futura PRO Engraving  Unlimied verzió. Ez a kulcsmásoló gép a Silca Futura Edge, a Silca Futura Auto és a Silca Futura Pro One gépek minden tudásával rendelkezik, de ezt a tudást egyetlen gépbe préselte be a gyártó, amely egy gravírozás funkcióval és korlátlanul frissíthető szoftverrel rendelkezik. 

ABUS Junior Care termékek a gyermekek biztonságáért

Számos új ABUS termékkel bővítettük kínálatunkat, már üzletünkben és webáruházunkban egyaránt kaphatók az ABUS Junior Care termékei, amely olyan termékcsalád amelynek célja, hogy gyermekének biztonságos otthont nyújtson. A Junior Care portékái között rengeteg fiókzár, szekrényzár, speciális sütőzár, sarokvédő, ajtó és ablak kiegészítő és egyéb más gyermekvédelmi termék található. Természetesen ezeket a termékeket mint a legtöbb általunk forgalmazott terméket raktárról szállítjuk.

2020.05.11 10:22
ABUS D45 zárbetét

Webáruházunkban már rendelhető az ABUS D45 zárbetét, amely a német gyártó legkedvezőbb árfekvésű fúrt kulcsos zárbetét típusa, amely kétoldali fúrásvédelemmel, 5 csapos zárszerkezettel, hosszú kulcsnyakkal és 5 db gyári kulccsal rendelkezik. A fúrt kulcsos technológiának köszönhetően az alapfokú normál kulcsállású zárbetéteknél egy fokkal nagyobb szinten véd, azonban bejárati ajtókba, vagy nagyfokú igénybevételre nem ajánljuk, de pl. tárolók, kertkapuk, picehelységek, vagy egyéb melléképületek alapfokú védelmére tökéletes választás. Webáruházunkban a zárbetét család teljes méretválasztéka készletről elérhető. 4 féle méret gyárilag gombos változatban is kapható. Kulcsmásolás mint plusz szolgáltatás akár internetes áruházunkon keresztüli megrendelés esetén is igényelhető minden ABUS D45-ös zárbetéthez.

Új ABUS lakatok a kínálatunkban

Új ABUS lakatok a kínálatunkban

5 féle új ABUS lakattal bővült kínálatunk, két fajta normál felépítésű fúrt kulcsos típussal, egy kültérre ajánlott változattal és két fajta fúrt kulcsos tömb lakattal. Mindegyik lakatról elmondható, hogy kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik.

 

Törésvédő pajzsok és ajtóbehúzók érkeztek

Ismét bővült kínálatunk, ABUS Ecoiline törésvédő pajzsok már rendelhetők 55, 90 és 92 mm-es kilincs-kulcsközép távolsággal, kívülről gombos és mindkét oldalon kilincses változatban is F1 (alumínium) F2 (pezsgőszínű) és F3 (réz) színekben. Mindegyik típus a külső oldalon 15 mm, a belső oldalon pedig 5 mm vastagságú és természetesen rögzítésük átmenő csavarokkal történik, tehát a külső oldalról nem lehet lecsavarozni.

Hogyan védjük parkolóhelyünket az illetéktelen sofőröktől?

Magánparkolók, társasházak, irodaházak parkolóiban gyakori probléma, hogy névre, vagy rendszámra kiosztott parkolóhelyeket arra nem jogosultak elfoglalják, ezáltal saját, vagy részünkre fenntartott parkolóhelyünkön nem tudunk leparkolni.  A speciálisan erre a célra gyártott parkolásgátlóval kiküszöbölhető ez a probléma, mivel ez egyfajta mini „sorompóként” működik, így oda illetéktelenek nem tudnak behajtani. 

Azonos zárlatú zárbetétek rendelése kódkártya szerint

Újabb funkcióval bővítettük internetes áruházunkat, mostantól lehetőség van online felületen is azonos zárlatú zárbetétet rendelni már meglévő azonos típusú zárbetét kódkártyája szerint vagy akár komplett azonos zárlatú rendszerhez is. Ehhez nem kell mást tenni, mint megrendeléskor a termékoldalon a meglévő zárbetét kódkártyájának fotóját feltölteni és a „A feltöltöt kódkártya szerint kérem” opciót kiválasztani a kosár gomb felett.

ABUS 56/50 Touch - Ujjlenyomatos lakat

Újabb ABUS termékkel bővült a kínálatunk, megérkezett az ABUS 56/50-es típusú ujjlenyomattal nyitható lakat. Gyors érzékelővel rendelkezik, amely 10 különböző ujjlenyomatot tud tárolni, 360 fokos érzékelési tartományban, tehát az ujjlenyomatokat bármilyen irányból tudja érzékelni. Az ujjlenyomatok adatait biztonságosan tárolja és az információk akkor sem vesznek el, ha esetleg lemerül az elem. Természetesen az ujjlenyomatok elmentett adatait bármikor lehetőség van törölni.  A biztonság fokozása érdekében 7 mm átmérőjű edzett acél kengyellel rendelkezik.

 

ABUS Bravus 2000 MX csúcskategóriás moduláris zárbetétek bármilyen méretben

Örömmel értesítjük Kedves Vásárlóinkat, hogy az ABUS csúcskategóriás moduláris zárbetétjeinek már minden alkatrészét raktáron tartjuk, így a jövőben mi magunk állítjuk össze a moduláris elemekből ezért gyorsabb határidővel tudjuk kiszállítani bármilyen méretben egészen a 70 mm-es oldalankénti méretig. További előny, hogy a méretmódosítást vagy utólagos gombosra és vészfunkciósra szerelését mostantól a saját üzletünkben el tudjuk végezni. A Bravus 2000 MX zárbetétekhez pótlólagos kulcs utánrendelés kódkártya alapján már webáruházunkon keresztül is elérhető. 

 

Új ABUS bőröndzárak és LED világítású kulcstárolók érkeztek

4 színben kapható bőrönd zárral és három féle LED világítású, számkombinációs kulcstárolóval bővítettük kínálatunkat.

 

Az új ABUS 620TSA bőrönd zárak vagy más néven poggyász zárak működtetése hasonló a számzáras lakatokhoz, tehát három számjegyű tetszőlegesen beállítható számkombinációval nyithatók. A számkód programozását a csatos zár hátoldalán található kar oldalra húzásával és ezzel egyidőben történő kód megadásával tudjuk elvégezni. A bőröndöt átfogó heveder teljes hossza 192 cm. Fekete, kék, piros és zöld színben kaphatók üzletünken és webáruházunkban egyaránt.

2019.09.01 10:19
ABUS D10PS

Megérkezett az ABUS eddig is nagyon népszerű D10-es zárbetétjének továbbfejlesztett változata, az ABUS D10PS, ami elődjével közel azonos áron kapható, azonban már törésvédelmet is kapott, így a piac legjobb ár/érték arányú zárbetétje lett a középkategóriában.

Mul-T-Lock zárbetétek a ZárDepo kínálatában

Kínálatunkban elérhetőek a biztonságtechnika ágazatában méltán elismert gyártó, a Mul-T-Lock® termékei. A Mul-T-Lock® az Assa Abloy csoport tagjaként a legmagasabb biztonsági szinttel rendelkező zárszerkezetek piacán az élvonalon jár. A termékeik legmagasabb színvonalú gyártási technológiáknak és egyedi fejlesztéseiknek köszönhetően a lakossági, ipari, kereskedelmi és közigazdasási területeken egyaránt képesek kielégíteni a felhasználói igényeket.

2018.10.31 17:36
Elköltöztünk

2018. október 29-től cégünk új helyre költözött, így már az új üzletünkben, a tőlünk megszokott szakértelemmel várjuk Kedves Vásárlóinkat biztonságtechnikai termékek széles kínálatával! 

Új címünk:

2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 33/a (Tököli út-Bajcsy Zsilinszky út sarok)

Megújult az ABUS D6 zárbetét család, itt van a D6PS

A német gyártó termékpalettáján a legmagasabb darabszámban eladott zárbetétje elődje minden funkcióját örökölte, tehát a pontfuratos technológiát, ami a zárfésüléses nyitás ellen magas szintén véd, a 6 csapos szerkezetet, a fúrás-és magkihúzás elleni védelmet, azonban ez a típus már kikönnyítéses törésvédelmet is kapott (előre meghatározott kényszertörési pont). Természetesen ehhez a típushoz is mellékelve van a kódkártya, így az összes kulcs elvesztése esetén nem szükséges kicserélni a zárbetétet, mert a kártya alapján is lehetséges a pótkulcsok utánrendelése.

Egykulcsos zárbetétek avagy több zárbetét azonos kulccsal

Legutóbbi fejlesztésüknek köszönhetően már nem csak üzletünkben, hanem webáruházunkon keresztül is lehetőséget biztosítunk arra, hogy több zárbetétet is meg tudjon rendelni, amelyek azonos kulccsal működtethetőtek, így ugyanazzal a kulccsal tudja nyitni pl. az otthoni bejárati ajtót, a pincét, irodáját, vagy bármilyen más helységet ezáltal kulcscsomóján csökkentheti a kulcsok számát.


A legmagasabb fokú biztonság kompromisszumok nélkül. A prémium minőségű hengerzárbetétek bármilyen területen megállják a helyűeket, legyen szó lakossági, kereskedelmi, vagy közületi felhasználásról.