Információk

Tisztelt Vásárlónk!

A koronavírus járvány miatt Vásárlóink és munkatársaink egészségvédelme érdekében, üzletünkben átmenetileg felfüggesztettük a személyes átvétel lehetőségét. Kérjük, hogy rendeljen házhozszállítással és továbbá javasoljuk, hogy online bankkártyával, vagy előre utalással egyenlítse ki a rendelés végösszegét, ez estben a GLS futárszolgálat vállalja, hogy a csomagot érintés nélkül kézbesíti Önnek, megelőzve ezzel a vírus esetleges terjesztését.

Webáruházunkban a megrendelések feldolgozása és házhoz szállítása jelenleg zavartalanul működik.

A GLS csomagpontos átvételi szolgáltatás a rendkívüli helyzet miatt átmenetileg nem üzemel!

Kérjük, hogy legyen türelemmel, reméljük, hogy a helyzet mihamarabb megoldódik és üzletünkben is hamarosan visszaáll a megszokott minőségi kiszolgálás de addig is vigyázzunk egymásra!

#maradjotthon

Webáruházunkban az automatikus raktárkészlet kezelő szoftvernek köszönhetően a készletinformációk mindig naprakészek, minden megrendelést követően automatikusan frissülnek. Csak olyan terméknél szerepel "Raktáron" felirat, amely termék valóban van is raktáron, így garantáltan ki is szállítjuk.

A ZÁRDEPONÁL nem csak a termékek árai kedvezőek, hanem a szállítási díjak is! 

Szállítási díj táblázat:

Szállítási mód

Szállítási díj 

20.000 Ft-ig

Szállítási díj 

20.000 Ft felett

GLS

Prémium házhozszállítás

1350 Ft INGYENES!

Zárdepo

 Személyes átvétel az üzletünkben

(a renkívüli helyzet miatt átmenetileg nincs személyes átvételre lehetőség)

Információ» 

INGYENES!

 

A szállítási díj csomagonként értendő, amely tartalmazhat több terméket is, csak magyarországi kiszállításra vonatkoznak, tartalmazzák a 27%-os Áfá-t. Zárbetétek és lakatok plusz szolgáltatással történő megrendelése esetén (pl.: kulcsmásolás, zárbetétek azonos zárlatúra, vészfunkciósra vagy gombosra szerelése esetén) az eredeti csomagolás felbontása sajnos elkerülhetetlen. Részletes tájékoztató a szállítási és fizetési feltételeinkről a lap alján olvasható.

A webáruház üzemeltetője:

Cégnév / Név
Zárdepo Kft.
Cím
2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 33/A
Személyes átvétel itt
2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 33/A (Tököli út-Bajcsy Zsilinszky út sarok)
Nyitvatartási idő
Hétfő:09:00 - 17:00
Kedd:09:00 - 17:00
Szerda:09:00 - 17:00
Csütörtök:09:00 - 17:00
Péntek:09:00 - 17:00
Szombat:Zárva
Vasárnap:Zárva
Telefon
+36303861336
Áruház neve
Zárdepo
Adatvédelmi nyilvántartási szám
NAIH-89219/2015.
Adószám
12449842-2-13
EU adószám
HU 12449842
Cégjegyzék szám
13-09-135690
Cégjegyzéket vezető bíróság
Pest Megyei Bíróság Mint Cégbíróság
Nyilvántartási szám
1865/2015/B
Nyilvántartásba vevő jegyző
Vajda Szilvia, Szigetszentmiklós
Bankszámlaszám
10401983-50526566-72491008
Kapcsolattartó neve
Kátai Ferenc
Kapcsolattartó telefonszáma
+3630/3861336
Kapcsolattartó e-mail címe
info [kukac] zardepo.hu
Webhosting szolgáltató
UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu

Szállítási módok

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal
gls
A Zárdepo Webáruházban megrendelt csomagokat logisztikai partnerünk a GLS futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8-17 óra között meghatározatlan időpontban. A GLS tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a csomag azonosítószámát és a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 9 – 12 óra között). Ha a csomag várható érkezése előreláthatólag nem megfelelő akkor a továbbiakban a futárszolgálattal tud újabb időpontot egyeztetni a GLS ügyfélszolgálati telefonszámán, a csomagszámra történő hivatkozással. Amennyiben a csomag kézbesítése akadályba ütközik, a futár a megadott címen hagyott értesítő nyomtatványon tájékoztatja az első kézbesítési kísérletről. Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második kézbesítési kísérlet díjmentes. Az értesítő nyomtatványon szerepel a GLS közponi ügyfélszolgálat telefonszáma (061-802-0265), melyet ha felhív, biztosan meg tudnak beszélni egy olyan időpontot és helyszínt, ahol az átadás-átvétel lebonyolítható. A GLS futárszolgálat csapata nagyon rugalmas, mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önhöz garantáltan a leggyorsabban eljusson a küldemény. Ha a csomag nem kézbesíthető, akkor azt a GLS maximum 5 munkanapig a körzeti depóban tárolja, ennek lejárta után a csomagját külön jelzés nélkül visszaszállítja a cégünk részére. Átvétel megtagadása esetén a GLS nem végez második kézbesítési kísérletet, a csomagot visszaszállítja a Zárdepo Webáruház részére.

Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
20 000  Ft
1 350 Ft
20 001  Ft
-
Ingyenes!

Fizetési módok

Utánvét

A csomag átvételekor történő fizetés készpénzzel, vagy bankkártyával.

A kézbesített termékek ellenértékét a szállítási költséggel együtt a csomag átvételekor kell kifizetni. Az utánvét kezelési díj a rendelés végösszegétől függetlenül egységesen brutto 300 Ft. A futárnál készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség, GLS csomagponton csak a megjelölt helyeken lehet bankkártyával fizetni.

Online bankkártyás fizetés
Ezen fizetési mód esetén a K&H Bank rendszerébe irányítjuk át. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a cégünkhöz.
Elfogadott bankkártyák: MasterCard termékek (MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro), VISA termékek (VISA, VISA Electron, Visa V Pay), JCB
kandh
Előre utalással

Banki előre utalásos fizetési mód

A termékek ellenértékét a szállítási költséggel együt 3 munkanapon kérjük átutalni.

Az utaláshoz szükséges adatok (a megrendelés visszagizolásban is elküldjük):

Zárdepo Kft.
10401983-50526566-72491008
A közlemény rovatba a megrendelés sorszámát kérjük beírni.

A csomagot az átutalt összeg bankszámlánkra történő beérkezése után küldjük.
A szállítási idő a pénz beérkézését követően értendő!