Több zárbetét azonos kulccsal

Online felületünkön keresztül is lehetőséget biztosítunk arra, hogy olyan zárbetéteket is meg tudjon rendelni, amelyek egyforma zárlatúak, vagyis több zárbetétet ki lehessen nyitni ugyanazzal a kulccsal. Azonos zárlatú rendszert továbbá lehet lakattal is bővíteni, ez esetben a ABUS 86TI/45 és a ABUS 86TI/55-ös lakatok szükségesek, melybe 10/30-as méretű azonos zárlatú zárbetétet kell beleszerelni, így a lakatokat is tudja működtetni ugyanazzal a kulccsal. Ahhoz, hogy az azonos zárlatú működtetést meg tudjuk valósítani a zárbetéteket át kell szerelni, tehát a benne lévő apró csapokat egyformákra ki kell cserélni. Ebben a kategóriában minden olyan zárbetétet megtalál, amelynek az átalakítását vállaljuk.

Megrendelés esetén fontos, hogy a minden termék kosárba helyezéskor válassza ki a kosár gomb felett lévő "Azonos zárlattal kérem" opciót!

Azonos zárlatú zárbetét rendelése már meglévő kódkártya alapján is lehetséges, ehhez viszont a termékoldalon a kódkártya fényképének feltöltése szükséges és a "A feltöltött kódkártya szerint kérem" opció kiválasztása.

Bővebb tájékoztatás az azonos zárlatú rendszerekről itt»

Sorrend:
Nézet:
Sorrend: