Hírek

ABUS Zolit 1000 zárbetét védett kulcsprofillal

2022.05.12 18:45
ABUS Zolit 1000 zárbetét védett kulcsprofillal

Már rendelhető a Zolit 1000 zárbetét ABUS közepes biztonsági szintű, de prémium minőségű alkatszékből készült, 6 csapos zárbetétje törésvédelemmel, erősített fúrásvédelemmel, kulcsütés (Bumping key) elleni védelemmel, kulcsmásolás elleni védelemmel (a kulcs csak biztonsági kártya felmutatásával másolható), fogazott kulcsokkal, a legkiválóbb minőségű alkatrészekkel, hosszú élettartammal, 3 db gyári magas kopásállóságú kulccsal és 5 év garanciával. Olyan helyekre ajánljuk, ahol elegendő egy közepes szintű védelem, azonban kiemelten fontos a hosszú élettartam és a kulcsmásolás elleni védelem, hogy a kulcsokat kontroll alatt lehessen tartani pl: üzleti felhasználás, vagy társasházak közös bejárata.

ABUS-zolit-1000 

Technológia:
- 2034-ig jogilag védett kulcsprofil
- Márkavédelem korlátlan ideig
- 6 aktív rugós csap
- Másolásvédelem a speciális Intop rendszernek köszönhetően
- Paracentrikus kulcsprofil
- Opcionális vészfunkció felár ellenében (a zár kívülről akkor is nyitható, ha a belső oldalon benne van a kulcs)
- "Bumping key" elleni védelem 
- Erősített fúrásvédelem
- Letapogatás elleni védelem
- Biztonsági kódkártya: Kulcs csak a kártya felmutatásával lehetséges. A kártya alapján lehetőség van pótkulcsok utánrendelésére és a kártya alapján további zárbetétek rendelhetően azonos zárlattal
- 3 magas kopásállóságú kulcs
- 5 év garancia
- Teljeskörű MABISZ ajánlás (6. osztály) Letöltéshez kattintson IDE»

 

A Zolit 1000 zárbetéthez számos tőlünk megszokott szolgáltatás igényelhető: kulcsmásolás, gombosra, vagy vészfunkciósra szerelés, átkódolás azonos zárlatúra.

 

Megnézem a webáruházban»