Hírek

ABUS Vela 2000 MX moduláris zárbetét a kínálatunkban

2021.01.28 16:57
ABUS Vela 2000 MX moduláris zárbetét a kínálatunkban

Újabb ABUS zárbetéttel bővült eddig is széles zárbetét kínálatunk, megérkezett a prémium kategóriás Vela 2000 MX. A masszív acélgerincre felépülő moduláris rendszernek köszönhetően nagyon széles méretválasztékban érhető el. Webáruházunkon keresztül az oldalankénti 100 mm-es méretig megrendelhető, de egyedi rendelésre szinte bármilyen méretben össze tudjuk állítani egészen 160 mm-es oldalméretig. A moduláris felépítés további előnye, hogy a zárbetét mérete utólagoson módosítható, így egy estleges költözés, vagy másik ajtóba való átszerelés estén nem szükséges új zárbetétet venni, hanem elegendő a méretet módosítani, amely jóval költséghatékonyabb megoldás. Plusz szolgáltasaink keretében gombos és vészfunkciós változatban, valamint több darab vásárlása estén azonos zárlattal is rendelhető. Pótkulcsok utánrendelése kódkártya alapján webáruházunkon keresztül is lehetséges.

Az ABUS Vela 2000 MX zárbetét valamennyi betörési módszer ellen kimagasló védelmet nyújt. 10 csappal rendelkezik, amelyből mind a 10 aktív, ami kombinálva van a speciális ABUS Inspect rendszerrel, ami a kulcs további azonosítását biztosítja és véd a kulcs illegális előállítása ellen.

 

Tulajdonságai:

 

- 2030-ig jogilag védett kulcsprofil kulcsmásolás elleni védelemmel

- Minden alkatrésze a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával készül

- Védjegyvédelem korlátlan ideig

- 10 aktív rugós csap 2 csapsorban kiegészítve az Inspect rendszerrel

- Kódkártya (Security card). A kulcs csak a kódkártya felmutatásával másolható). A kódkártya alapján további zárbetétek rendelhetők azonos zárlattal

- Moduláris rendszer, amely egy edzett acélhídra épül fel. A moduláris rendszernek köszönhetően zárbetét mérete akár utólagosan módosítható és az acélhídnak köszönhetően magas szinten véd a zárbetét törése ellen

- "Bumping key" (kulcs ütögetéses nyitási módszer) elleni védelem

- Magas szintű fúrásvédelem a beépített acél csapoknak köszönhetően

- Letapogatás (manipuláció) elleni védelem a fúrt kulcsos rendszernek köszönhetően

- 3 db extra magas kopásállóságú gyári kulcs nikkelezüst alapanyagból hosszított kulcsnyakkal (nem jelent problémát, ha zárbetét mélyebbre van beszerelve)

- 5 év garancia

- Teljeskörű MABISZ minősítés

- Biztonsági zárbetét: 6. osztály a DIN EN 1303 szerint

- Terméktanúsítás: A DIN 18252 és a DIN EN 1303 szerint tanúsított

- Gyártói tanúsítás: ISO 9001


Made In Germany.

 ABUS Vela 2000 MX-1

Normál változat

Gombosra szerelt változat

 

Megézem a webáruházban»