Hírek

Egykulcsos zárbetétek avagy több zárbetét azonos kulccsal

2017.05.17 11:04
Egykulcsos zárbetétek avagy több zárbetét azonos kulccsal

Legutóbbi fejlesztésüknek köszönhetően már nem csak üzletünkben, hanem webáruházunkon keresztül is lehetőséget biztosítunk arra, hogy több zárbetétet is meg tudjon rendelni, amelyek azonos kulccsal működtethetőtek, így ugyanazzal a kulccsal tudja nyitni pl. az otthoni bejárati ajtót, a pincét, irodáját, vagy bármilyen más helységet ezáltal kulcscsomóján csökkentheti a kulcsok számát.


Fontos tudnivalók az azonos zárlattal rendelhető zárbetétekkel kapcsolatban:

Egyforma kulcsos működtetéssel csak ugyanolyan típusú zárbetétek kerülhetnek egy rendszerbe, tehát megrendeléskor ügyeljen arra, hogy mindegyik zárbetét ugyanolyan típusú legyen, például mindegyik ABUS D6. Tehát egy ABUS D6-os zárbetét nem kerülhet pl. egy ABUS E50-es vagy egy BRAVUS 2000 MX-es zárbetéttel egykulcsos rendszerbe. A méretük lehet különböző is pl. 2 db ABUS D6 30/45-ös és 3 db ABUS D6 40/50-es és lehet gombosra szerelt változat, vagy akár félbetét is. Megrendeléskor mindegyik zárbetétet úgy helyezze kosárba, hogy a kosár gomb mellett válassza ki az „Azonos zárlattal kérem” opciót.

Összesen csak annyi gyári kulcsot fog az egész zárrendszer mellé kapni, amennyi gyárilag egy zárbetéthez tartozik, tehát pl. ABUS D6-os zárrendszer megrendelése esetében összesen 5 db-ot, amelyik mindegyik zárbetétet nyitni fogja. Ha több kulcsot is szeretne a zárrendszerhez, akkor egy zárbetétnél jelölje be a megrendelni kívánt plusz kulcsok mennyiségét.

Az egykulcsos működtetéshez a zárbetétekben lévő apró alkatrészeket át kell szerelnünk, ezért zárbetétek termék adatlapján feltűntetett szállítási idő az átszerelés miatt 1-2 munkanappal meghosszabbodhat.

 

Azonos zárlattal rendelhető zárbetétjeink megtekintéséhez kattintson ide»