Hírek

Hogyan védjük parkolóhelyünket az illetéktelen sofőröktől?

2020.01.27 20:36
Hogyan védjük parkolóhelyünket az illetéktelen sofőröktől?

Magánparkolók, társasházak, irodaházak parkolóiban gyakori probléma, hogy névre, vagy rendszámra kiosztott parkolóhelyeket arra nem jogosultak elfoglalják, ezáltal saját, vagy részünkre fenntartott parkolóhelyünkön nem tudunk leparkolni.  A speciálisan erre a célra gyártott parkolásgátlóval kiküszöbölhető ez a probléma, mivel ez egyfajta mini „sorompóként” működik, így oda illetéktelenek nem tudnak behajtani. 

Kínálatunkban kétféle típus is kapható. Egy kedvező árfekvésű lakatolható változat és egy masszívabb erősített típusú parkolásgátló beépített cilinder zárszerkezettel. Mindkét típus el van látva sötétben erős feltűnést keltő fényvisszaverő matricával. Nagyobb forgalmú parkolókba mindenképp az erősített változatot ajánljuk.

Nagyobb cégeknél vagy irodaházaknál ahol több pakolóhely is fent van tartva az ott dolgozók számára olyan vásárlói igények is felmerülnek, hogy több parkolásgátlót is ki lehessen nyitni ugyanazzal a kulccsal. Jó hírünk, hogy mindkét típusnál megoldható az egyforma kulcsos működtetés. A lakatolható változathoz az ABUS 727-es típusú egyforma kulcsos lakat 40-es méretben ideális választás. A beépített zárszerkezetes erősített változatú típust pedig cégünk át tudja alakítani egykulcsos működtetésűre. Ebben az esetben a gyári zárbetétet kicseréljük és azonos zárlatú zárbetétet szerelünk bele, így minden parkolásgátló nyitható lesz ugyanazzal a kulccsal.

lakatolható parkolás gátló

Lakatolható típus

Méretei:

Magasság 40 cm

Szélesség: 75 cm

 

Erősített, beépített zárszerkezetes változat

Méretei:

Magasság 53 cm

Szélesség: 88 cm