Kik vagyunk?

Zárdepo Cégünk a ZárDepo Kft. egy teljes mértékben magyar tulajdonú vállalkozás, melyet 17 év szakmai tapasztalatot követően indítottunk el 2010-ben. Üzletünkben alapvető szolgáltatásunk a minőségi kulcsmásolás, zárrendszerek készítése, valamint zárak, zárbetétek, lakatok, széfek, postaládák, egyéb biztonságtechnikai termékek és más vasáru kereskedelmi értékesítése. Kiemelt partnerei vagyunk az egyik legnevesebb biztonságtechnikai termékeket forgalmazó cégnek, az ABUS-nak. Kitűzött célunk, hogy webáruházunkon keresztül és üzletünkben is vásárlóinkat a legmagasabb szintű kiszolgálásban részesítsük. Legnagyobb előnyünk a megbízhatóság, a pontos, precíz szállítás és a korrektség. Elmondhatjuk magunkról, hogy ebben a szakmában mi üzemeltetjük a legmegbízhatóbb és a legkorrektebb internetes zár szakáruházat, a lehető leggyorsabb kiszállítás érdekében termékeink legnagyobb részét azonnal raktárról szállítjuk. Egyik titka sikerünknek, hogy mi más hasonló profilú kereskedőkkel szemben, nem alkalmazunk a vásárlókkal szemben inkorrekt kereskedelmi módszereket, nem üzemeltetünk több webáruházat több különböző domain név alatt plusz haszonszerzés céljából különböző árakkal (szinte ugyanazzal a termékkínálattal), ezzel vásárlóninkat nem tévesztjük meg, valamint webshopunkban is az árak azonosak az üzletünkben található árakkal így vásárlónk legtöbbször elégedetten távoznak. A honlapunkon szerplő készletinformációk és a szállítási határidők is valósak, az automatikus raktárkészlet kezelő szoftvernek köszönhetően minden vásárlást követően a raktárkészleti információk azonnal frissülnek. Bár mindent megteszünk, hogy ne így legyen, de sajnos egy-egy téves bevételezés miatt sajnos néha velünk is elűfordul, hogy hibázunk, azonban az estlegesen előforduló problémákat lehetőség szerint mihamarabb orvosoljuk.

Az online értékesített termékeknél fokozott figyelmet fordítunk a termékek csomagolására, hogy a termék épségben meg is érkezzen Önhöz.

Mi ismerjük az általunk forgalmazott termékeket, melyekről igyekszünk a lehető legtöbb információt megadni oldalunkon, de amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, akkor ügyfélszolgálatunk munkaidőben készséggel áll a rendelkezésére.

Termékkínálatunkat a legnevesebb gyártók termékeiből úgy állítottuk össze, hogy igyekezzünk minden vásárlói igényt kielégíteni. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, egyedi beszerzéseinknek köszönhetően webáruházunkban olyan termékeket is megtalál, amit máshol nem, vagy csak sokkal kisebb választékban.

 

Számunkra fontos a véleménye, ha bármilyen észrevétele vagy javaslata van a webáruházunkkal, vagy termékeinkkel kapcsolatban, írja meg nekünk.

 

Jó vásárlást kíván Önnek a ZárDepo csapata!