Kik vagyunk?

Cégünk a ZárDepo Kft. egy teljes mértékben magyar tulajdonú vállalkozás, melyet 17 év szakmai tapasztalatot követően indítottunk el 2010-ben. Üzletünkben alapvető szolgáltatásunk a kulcsmásolás, valamint zárak, zárbetétek, lakatok, széfek, postaládák, egyéb biztonságtechnikai termékek és más vasáru kereskedelmi értékesítése. Kiemelt partnerei vagyunk az egyik legnevesebb biztonságtechnikai termékeket forgalmazó cégnek, az ABUS-nak. Kitűzött célunk, hogy webáruházunkon keresztül és üzletünkben is vásárlóinkat a legmagasabb szintű kiszolgálásban részesítsük. Legnagyobb előnyünk a megbízhatóság és a pontos, precíz szállítás. Elmondhatjuk magunkról, hogy ebben a szakmában mi üzemeltetjük a legmegbízhatóbb internetes zár szakáruházat, a lehető leggyorsabb kiszállítás érdekében termékeink legnagyobb részét azonnal raktárról szállítjuk. Más webáruházakkal ellentétben mi nem tévesztjük meg vásárlóinkat, nálunk készletinformációk valósak, az automatikus raktárkészlet kezelő szoftvernek köszönhetően minden vásárlást követően a raktárkészleti információk azonnal frissülnek. 

Fokozott figyelmet fordítunk a termékek csomagolására, hogy a termék épségben meg is érkezzen Önhöz.

Mi ismerjük az általunk forgalmazott termékeket, melyekről igyekszünk a lehető legtöbb információt megadni oldalunkon, de amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, akkor ügyfélszolgálatunk munkaidőben készséggel áll a rendelkezésére.

Termékkínálatunkat a legnevesebb gyártók termékeiből úgy állítottuk össze, hogy igyekezzünk minden vásárlói igényt kielégíteni. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, egyedi beszerzéseinknek köszönhetően webáruházunkban olyan termékeket is megtalál, amit máshol nem, vagy csak sokkal kisebb választékban. Legújabb termékeinkről a hírek rovatunk alatt tájékozódhat»

 


 

Termékeink:

Zárbetétek:

Kínálatunkban megtalálhatók az alapfokú biztonságot kiszolgáló egyszerűbb zárbetétektől kezdve a középfokú védelmet nyújtó zárbetéteken át a prémium kategóriás maximális biztonságot nyújtó zárbetétek is. Üzletünkben és internetes áruházunkon keresztül is lehetőség van a zárbetéteket plusz kulcsmásolással, azonos zárlattal és gombos működtetéssel megvásárolni.
Forgalmazott zárbetét márkák: ABUS, Mul-T-Lock, Elzett, Anbo

Lakatok és lakatpántok:

Lakat kínálatunk nagyon bőséges. A hagyományos lakatokon kívül a legnagyobb biztonságot nyújtó prémium kategóriás biztonsági lakatokat, időjárásálló kültéri lakatokat, hosszú kengyelű lakatokat, számzáras lakatokat is megtalálja polcainkon. Továbbá forgalmazunk azonos kulcsos működtetéssel rendelkező lakatokat is. Céges megrendelőink részére mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani.
Forgalmazott lakat márkák: ABUS, Citadel, Elzett

Zárak:

Bevésőzárak, portálzárak, többpontos zárak, hevederzárak, kiegészítő zárak, elektromos zárak (ellenoldalak), síkmágnesek, ablakzárak, tolózárak
Fogalmazott zár márkák: ABUS, Amig, Anbo, Dorma, Elzett, Elga, Euro Locks, Gege, G.U., Hobes, Jis, Titán, Pavo, Ronis

Ajtó-és ablak kiegészítők:

Ajtóütközők, Ajtókitámasztók, Ajtócsukók, Ajtóláncok, Ajtókitekintők, Ajtó-és házszámok, Ajtókefék, Ajtófogantyúk, Bommerpántok, Küszöbsínek, Tolóajtó tartozékok

Kilincsek és Ajtócímek:

Hagyományos kilincsek, Címeres kilincsek, Rozettás kilincsek, Törésvédő pajzsok

Postaládák:

Kínálatunkban közel 150 féle postaláda található: Utcai (kerítésen kívüli) postaládák, Udvari (kerítésen belüli) postaládák, Lépcsőházi postaládák, Beépíthető postaládák, Szórólaptartók

Széfek:

Bútorszéfek, Faliszéfek, Csőszéfek, Laptop széfek, Mobil értéktárolók, Tűzálló kazetták

Pénztárolók:

Pénzkazetták, Pénztárkazetták, Pénzérme tálcák, Bankjegycsapdák

Kulcstárolók:

Fali kulcstárolók, Kulcskazetták, Kulcsdobozok, Kulcsszekrények, Kulcsszéfek és ehhez tartozó kiegészítők

Kerékpár-és motorvédelem:

Kerékpárzárak, Motorzárak és kiegészítők

Parkolásgátlók:

Kulcsos parkolásgátló beépített zárral, Lakatolható parkolásgátló

 


 

Számunkra fontos a véleménye, ha bármilyen észrevétele, vagy javaslata van a webáruházunkkal, vagy termékeinkkel kapcsolatban, írja meg nekünk.

Jó vásárlást kíván Önnek a ZárDepo csapata!