Pénzkazetták

Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Pénzkazetta

Pénzkazettának nevezzük az apró- és papírpénz tárolására alkalmas, zárható dobozokat. Ezeket acéllemezből szokták elkészíteni, amit mélyhúzással vagy hajlítással formálnak meg. Díszítéshez és megkülönböztetéshez a pénzkazetták felületeit műanyag porszórással színezik. Amennyiben átfúrjuk az aljukat, akár szekrénybe vagy fiókba is rögzíthetjük őket, a hirtelen lopásook megakadályozására.

Típustól függetlenül elmondható, hogy minden pénzkazetta zárható, a különbség a zár által nyújtott biztonsági szintben rejlik. Az egyszerűbb kialakítással rendelkező pénzkazetták lamellás zárral működnek, a komplexebb, jobb minőségű daraboknál viszont cilinderes zárszerkezet felelős a fedél biztonságos zárásért. A pénzkazetta fedelén levő fogantyú segítségével pedig könnyen szállíthatjuk kis széfünket „A” pontból „B” pontba.

A fedélt felhajtva használhatjuk a – típusonként és méretenként eltérő – három, négy, öt, vagy hat rekeszből álló műanyag aprópénztartót. Ezt külön ki is vehetjük, és ezalatt helyezhetjük el bankjegyeinket, utalványainkat, és egyéb értéktárgyainkat.

Tekintse meg pénzkazetta árainkat és válogasson kedvére széles kínálatunkban!

Teljes leírás Kevesebb leírás