Pénzkazetták

Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Pénzkazetta

Pénzkazettának nevezzük az apró- és papírpénz tárolására alkalmas, zárható dobozokat. Ezeket acéllemezből szokták elkészíteni, amit mélyhúzással vagy hajlítással formálnak meg. Díszítéshez és megkülönböztetéshez a pénzkazetták felületeit műanyag porszórással színezik. Amennyiben átfúrjuk az aljukat, akár szekrénybe vagy fiókba is rögzíthetjük őket, a hirtelen lopásook megakadályozására.

Típustól függetlenül elmondható, hogy minden pénzkazetta zárható, a különbség a zár által nyújtott biztonsági szintben rejlik. Az egyszerűbb kialakítással rendelkező pénzkazetták lamellás zárral működnek, a komplexebb, jobb minőségű daraboknál viszont cilinderes zárszerkezet felelős a fedél biztonságos zárásért. A pénzkazetta fedelén levő fogantyú segítségével pedig könnyen szállíthatjuk kis széfünket „A” pontból „B” pontba.

A fedélt felhajtva használhatjuk a – típusonként és méretenként eltérő – három, négy, öt, vagy hat rekeszből álló műanyag aprópénztartót. Ezt külön ki is vehetjük, és ezalatt helyezhetjük el bankjegyeinket, utalványainkat, és egyéb értéktárgyainkat.

Tekintse meg pénzkazetta árainkat és válogasson kedvére széles kínálatunkban!