Pénztárkazetták

Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Pénztárkazetta: amikor biztonságos készpénz tárolásra és szállításra van szüksége

A pénztárkazetták tulajdonképpen a pénzérme tálcákhoz hasonló funkciókat tudnak ellátni (praktikus tárolás, könnyebb és átláthatóbb elszámolás, egyszerűbb és gyorsabb rolnizás), de ezen felül a készpénzünk biztonságos szállítására is alkalmasak, mivel külön zárható fedéllel rendelkeznek, a kazetta tetején pedig egy strapabíró fogantyú is található. Az ellenálló, hajlított acéllemez, és magas biztonsági szintet nyújtó cilinderes zár is hozzájárul ahhoz, hogy jó választásnak bizonyuljon egy pénztárkazetta.

A Zárdepo kínálatában mindegyik kazetta minőségi védelmet tud biztosítani az összegyűlt készpénzünknek, úgyhogy mind otthoni, mind üzleti használatra alkalmasak. Típustól függően persze vannak bizonyos különbségek, mint például a bankjegyek tárolására alkalmas rekeszek száma, vagy, hogy ki lehet-e külön venni a pénztárkazetta elválasztó lapjait.

 

„Hamburg” eurós pénztárkazetta

Négyszögletes formájú, acéllemezből készült pénztárkazetta, amit euro pénzérmék és bankjegyek tárolására és szállítására terveztek. Ezen felül praktikus, süllyesztett, nikkelezett fogantyúval rendelkezik, nyitáskor pedig automatikusan felemelkedik a benne lévő, törésálló műanyagból készült pénzérme tálca. A tálca alatt pedig egy három rekeszes bankjegytartó található. A Zárdepo webáruházában ezüst színben áruljuk ezt a kitűnő ár-érték aránnyal rendelkező eurós pénztárkazettát.

 

„Miskolc” forintos pénztárkazetta

Az előzőhez hasonlóan négyszögletes, hajlított acéllemezből álló lapos pénztárkazetta, ami apró- és papírpénz praktikus tárolására és biztonságos szállítására alkalmas. A Zárdepo kazettái közül ez az egyik legalacsonyabb darab, így kevésbé mély fiókokban is tarthatjuk. A pénztárkazetta belsejében fém elválasztó lapok is megkönnyítik a tárolt készpénz átláthatóságát, a pénzérmék mellett pedig számskála is található. Webshopunkban fekete színben találhatja meg ezt a hat rekeszes darabot.

 

„Debrecen” professzionális forintos pénztárkazetta

Egy igazán professzionális darab. Hét rekeszes, vertikális bankjegytartójával és magasságával sokkal több helyet biztosít a készpénzünk tárolására és felosztására. A forintos pénztárkazetta belsejében található műanyag elválasztó lapokat akár ki is vehetjük, hogy ha inkább azok nélkül akarnánk tárolni a pénzünket. Erős, nikkelezett fogantyúval rendelkezik, amivel a szállítás is könnyebb, a magas védelmet nyújtó cilinderzárhoz pedig két kulcsot kap majd a Zárdepo webshopjától.

Teljes leírás Kevesebb leírás