Egyforma kulcsos lakatok

Az egyforma kulcsos lakatok több néven is ismertek: egykulcsos lakatok, azonos zárlatú lakatok, azonos kulcsos lakatok stb., az elnevezések minden estben ugyanazt jelentik. Óriási előnyük, hogy több darab lakat vásárlása esetén mindegyik lakatot ugyanolyan kulccsal nyithatjuk, ezáltal kulcscsomónk méretét nagymértékben csökkenthetjük. Azt viszont tudni kell, hogy ezek az egykulcsos lakatok zárbetétekkel egykulcsos rendszerbe nem illeszthetők. Közületek, cégek, társasházak stb. részére kimondottan ajánljuk. Lehetőség van későbbi utánrendelésre is, tehát a korábban vásárolt azonos zárlatú lakattal megegyező zárlatú lakat megrendelésére a kulcson lévő kódszám (zárlat száma) szerint, tehát ezeket a lakatokat is az előzőleg megvásárolt lakatok kulcsaival is ki tudja majd nyitni. Fontos tudnivaló, egykulcsos lakat vásárlásánál hogy egyforma kulcsos nyitás csak egyforma típusú és azon belül is egyforma méretű lakat vásárlása estén lehetséges pl. 10 db TITALIUM 727/30-as és 10 db TITALIUM 727/50-es lakat vásárlása estén a 727/30-as lakatoknak a kulcsai csak a többi 727/30-es lakatokat fogják nyitni a 727/50-es lakatokat azonban nem. Az egyforma kulcsos lakat szettekről pedig azt kell tudni, hogy a szettek kulcsai csak egy szetten belül azonosak és szettben vásárolt lakatoknál utánrendelésre nincs lehetőség ugyanazzal a zárlatszámmal.

Teljes leírás Kevesebb leírás
Sorrend:
Sorrend:

EGYFORMA KULCSOS LAKATOK

Ha egykulcsos lakatot keres, akkor pont jó helyen jár: a ZárDepo webáruházában minden szükséges információt megtalál majd ahhoz, hogy megtalálhassa az Ön igényeinek megfelelő darabot, és természetesen szakmai kérdéseivel is bátran fordulhat hozzánk!

 

Alap tudnivalók az egykulcsos lakatokról

Az egyforma kulcsos lakatok legnagyobb előnye egyértelműen az, hogy akár 2, akár 5, akár több 100 egymástól távol lévő lakatot rendel meg ebből a típusból, akkor is csak 1 féle kulcsra lesz szüksége ahhoz, hogy ezeket kinyithassa.

A márkaválasztást illetően pedig érdemes tudnia, hogy az Abus azonos kulcsos lakatok esetében már gyárilag elérhetők az ilyen típusú lakatok, amelyekhez darabonként 2 db kulcs is jár.

 

Az egységkulcsos lakatok több szempontból is előnyösek

Ebből adódóan több előnyt is élvezhetünk, amik megkönnyítik a mindennapi nyitások/zárások menetét. Kényelmes, praktikus, és korszerű megoldásról van szó, mivel nem kell állandóan több lakatkulcsot hordoznunk magunkkal mindenhova a kabátzsebünkben vagy a táskánkban, elég csupán egyet.  Arról nem is beszélve, hogy sokkal költséghatékonyabb egyféle kulcsot használni, mint minden egyes lakathoz egy másikat.

Időt is megtakarítunk az azonos kulcsos lakatokkal, mivel nem kell mindig kutakodni a megfelelő kulcs után, és nem kell egyenként próbálgatni, hogy melyik kulcs nyitja a lakat zárát. Sőt, ha netán elveszítenénk a kulcscsomónkat, akkor sokkal kevésbé kellemetlen, ha csak egy kulcsot kell sokszorosítani, ahelyett, hogy minden lakathoz külön-külön kelljen pótolni a kulcsokat.

Arról nem is beszélve, hogy nem csak a kapuk lezárásához lehet használni egyforma kulcsos lakatokat: számtalan olyan tárgy és eszköz van, amit lakattal is megóvhatunk az esetleges betolakodóktól. Ilyen például a nagy utazásra összekészített poggyászunk, de akár egy nagy érzelmi fontossággal bíró emlékkönyv is. Jobban belegondolva jóval könnyebb hozzáférni az értékeinkhez, ha olyan lakatokat vásárolunk hozzájuk, amelyek mind ugyanazzal a kulccsal nyílnak.

 

Egyforma kulcsos lakatok a Zárdeponál: Abus és egyéb márkák

Magyarországon az Abus kínálatában a legnagyobb az egységkulcsos lakat, így tehát a Zárdepo webáruházában is hatalmas kínálatból válogathat. Ahogy korábban is említettük, az Abus esetében gyárilag is kaphatók az egyforma kulcsos lakatok, amelyekhez mind jár 2 darab kulcs is. Amennyiben más gyártótól szeretne ilyen típusú lakatot választani, akkor azt az Ön megrendelése szerint intézzük külön.

 

Egyforma kulcsos lakat, egykulcsos lakat, azonos kulcsos lakat, egységkulcsos lakat

 

Egykulcsos lakat vásárlás a Zárdepo webáruházában

Az azonos kulcsos lakatoknak tehát több előnyük is van: praktikusak és időt is megtakaríthatunk velünk amikor épp megérkezünk valahova. Ha az ember pont siet vagy késésben van, akkor nem hiányzik az az extra pár perc sem, ami a kulcskeresgéléssel telik, nem igaz? Nem kell majd külön megkeresni, hogy melyik nyitja a bőröndöt, melyik a postaládát, elég ha megvan az az egy kulcs, és máris könnyebben hozzáférhet az értékeihez. A mai rohanó világban senkinek sem hiányzik, hogy ilyen apróságokra menjen el a drága ideje.

Az egységkulcsos lakatoknál teljesen mindegy, hogy hány darab, egymástól távol levő darabot vásárolunk meg: akár csak pár lakatra van szükségünk otthon, akár hatalmas mennyiségre van szükségünk, még több száz lakatot is ugyanazzal az egy kulccsal lehet kinyitni. A Zárdepo webáruházában többféle biztonsági lakat típus közül is válogathat, amelyek időtállóak és rendkívül strapabíróak. Vannak olyan egyforma kulcsos lakatok, amelyek különböző fémek ötvözetéből készülnek, de olyat is találhat nálunk, ami edzett acélból készült! A választék nagyon széles, úgyhogy szinte biztos, hogy a Zárdeponál megtalálja azt a lakatot, ami megfelel az Ön igényeinek.

Összefoglalva tehát világos, hogy az egykulcsos lakatok több szempontból is előnyösek lehetnek: ha Ön is könnyítene a hétköznapjain, akkor nézzen szét bátran a Zárdepo webáruházában, és vásároljon olyan lakatokat, amelyeket egy kulccsal nyithat és zárhat!

 

Teljes leírás Kevesebb leírás