Gombos zárbetétek

A gombos zárbetéteknél belső oldalról a nyitás és a zárás egy fordítógombbal történik kulcs helyett, ezáltal a használatuk sokkal kényelmesebb, mint a normál, mindkét oldalon kulcsos változatoké.

Ebben a kategóriában csak olyan zárbetétet talál, amely gyárilag gombos, viszont a gyártók általában csak a leggyakoribb méreteket készítik el előre legyártva, így a választék nem túl széles, azonban számos normál cilinder zárbetétet át tudunk alakítani gombos működtetésűre az Ön igényei szerint. Így ha nem találja meg az Ön által keresett méretűt, vagy más típust keres, akkor ide kattintva» minden olyan kínálatunkban szereplő zárbetétet megtalál, amelyiket át tudunk alakítani gombos működtetésűre.

A gombos zárbetétek mérete:

A gyárilag gombos zárbetéteknél a Z oldal minden esetben a kulcsos oldalt, a K oldal pedig a gombos oldalt jelöli milliméterben meghatározva.

Mit jelent a védelmi/biztonsági szint?

Ez egy általunk osztályozott érték 1-10-ig skálázva, a biztonsági szint minél magasabb annál hatékonyabb védelmet nyújt különböző betörési módszerek ellen pl.: fúrás, letapogatás, magkihúzás stb. További információt a zárbetétek biztonsági funkcióiról a zárbetétek részletes oldalán talál. Javaslatunk, hogy lakás bejárati ajtóhoz mindenképpen 6-os vagy ennél magasabb biztonsági szintű zárbetétet válasszon. Az alacsonyabb biztonsági szinttel rendelkező zárbetéteket csak kertkapukhoz, társasházak közös bejáratához, pinceajtókhoz stb. ajánljuk.

Sorrend:
Nézet:
Sorrend: