Új jelszó kérése

Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Miért minket válasszon?

A legszélesebb választékú és legmegbízhatóbb internetes zár szaküzlet.


A leggyorsabb kiszállítás a legkedvezőbb áron.


A legtöbb terméket azonnal raktárról szállítjuk.


Regisztráció nélkül is vásárolhat.


A megrendelését személyesen is átveheti az ország több mint 500 GLS csomagpontján.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

GLS Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés a GLS furnál

Hírlevél

Partnereink

Összehasonlítás

Forgalmazott márkák

Gyártó

Zárbetétek

Fő kategória >ZárbetétekWebáruházunk zárbetét kínálatában elsősorban a biztonságtechnikai termékek  ágazatában egyik legnevesebb gyártó az ABUS  termékeit forgalmazzuk, amely a lakásbiztonság területén a legismertebb és kimagasló előnnyel az első helyen jár. Ezen kívül kínálatunkban természetesen megtalálja a népszerű és nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkező ELZETT zárbetéteket is. Igyekeztünk, hogy minden vásárlói igényt kielégítsünk, ezért a néhány ezer forintos alapbiztonságú zárbetétektől kezdve a  középkategóriás, (általában lakásbejárati ajtókhoz használt) zárbetéteken át a legmagasabb biztonsági szintet nyújtó csúcskategóriás zárbetéteteket is megtalálja webáruházunk termékei között. 

Hogy megkönnyítsük a zárbetét kiválasztását minden kategóriában a zárbetéteket biztonsági szint szerint osztályoztuk egy 1-10-ig terjedő skálán. Mit jelent ez? Minél magasabb egy zárbetétnél  biztonsági szint annál hatásosabb védelmet nyújt betörési kísérlet esetén vagyis több betörési módszernek ellenáll. Javaslatunk, hogy bejárati ajtóba minimum 6-os vagy ennél magasabb biztonsági szintű zárbetétet válasszon! Az 1-5-ös szintű zárbetéteket csak kertkapuk, garázsok, pinceajtók, közös társasházak bejáratához stb. ajánljuk.

 

A zárbetétek típusai:

 

Normál zárbetétek:

Minden olyan zárbetétet, melynek mindkét oldala mechanikusan kulccsal nyitható ebbe a kategóriába soroltunk. A típusok között az alapbiztonsági szintet nyújtó zárbetétektől kezdve a közepes védelmet nyújtó zárbetéteken át a legmagasabb védelmet nyújtó csúcskategóriás zárbetéteket is megtaláljuk. 

 

Gombos zárbetétek:

A gombos zárbetétek annyiban különböznek a normál zárbetétektől, hogy a belső oldalon kulcs helyett egy modern megjelenésű forgatógombbal tudjuk nyitni és zárni. A kényelmen felül a másik nagy előnyük, hogy nem lehetséges belül felejteni a kulcsot ezáltal kizárni magunkat a lakásból, ha a külső oldalon nincs kilincs.

 

Biztonsági kódkártyás zárbetétek:

A könnyebb eligazodás érdekében azokat a zárbetéteket, melyek kulcsai másolásvédettek külön is kategorizáltuk. Ebbe a kategóriába nem tartoznak bele azok a zárbetétek, melyekhez kódkártyát plusz kulcs utánrendelése céljából mellékeli a gyártó, csak  és kizárólag azok a zárbetétek, melyek kulcsai szabadalmilag védett profilúak, tehát valóban másolásvédettek. Kulcsot másoltatni ezekhez a zárbetétekhez kizárólag a kódkártya felmutatásával lehetséges.

 

Elektronikus zárbetétek:

Az elektronikus zárbetétek működtetéséhez nincs szükség kulcsra, nyitni és zárni egy tetszőlegesen beállítható számkombinációs kóddal lehetséges egy az ajtóra vagy az ajtó mellé felszerelhető vezérlőpanelen. Az elektronikus zárbetétekhez opcionálisan megvásárolható távirányító is.

 

Félbetétek:

Legtöbbször elektronikus kapcsolódobozokban és garázsajtókban találkozhatunk velük, ezeknek a zárbetéteknek csak az egyik oldala kulcsos nyitású, a másik oldalán csak egy rövid csonk található, amely a tolókavivőt tartja.

 

Ovális zárbetétek:

Általában vékony (30 mm-es zártszelvénybe beszerelhető) portálzárakban találkozhatunk ezekkel típusokkal.

 

Másodzárhoz való zárbetétek:

Kiegészítő védelemre szolgáló másodzárak és kívülről kulccsal nyitható elektromos zárak cserélhető alkatrészeit találjuk ebben kategóriában.

 

Mivel bizonyos zárbetétek több típusba is besorolhatók, ezért hogy segítsük a könnyebb tájékozódást webáruházunkban ezek a zárbetétek több kategóriában is megtalálhatók.

Több zárbetét azonos kulccsal:

Amennyiben több zárbetétet is szeretne vásárolni és azt is szeretné, hogy ugyanazzal a kulccsal legyenek nyithatók, akkor webáruházunkon keresztül van lehetőség ABUS D6, ABUS D10, ABUS 15, ABUS Zolit 2000 és  ABUS Bravus 2000 zárbetéteteket rendelni azonos zárlattal. Az egyforma kulcsos zárbetétekről további információt a "Kiegészítő szolgáltatások" menüpont alatt megtalál, melyet ide kattintva megtekinthet.

Legkeresettebb márkák:
ABUS Euro Elzett Kaba Elzett BURG WACHTER
JIS ANBO AMIG Silmec
TITAN G-U DORMA Citadel By Abus
MAUER S.I.B. BRANO

 

Ingyenes kiszállítás

INGYENES KISZÁLLÍTÁS
15.000 Ft felett

Ügyfélszolgálat

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
0630-386-1336

Email

EMAIL
info@zardepo.hu

TOP KATEGÓRIÁK:

 

Nomál zárbetétek

Bevésőzárak

Portálzárak

Normál lakatok

Biztonsági lakatok

Postaládák

Széfek

A Zárdepo webáruházban feltűnteteet árak minden esetben brutto árak, tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t. Az árváltozás jogát fenntartjuk. A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd, a Zárdepo Kft. írásbeli engendélye nélkül nem másolható, terjeszthető.