Zárrendszerek készítése

 

Cégünk kiemelten foglakozik zárrendszerek készítésével, amelyek lehetnek azonos zárlatú, főkulcsos, vezérkulcsos, központi, vagy többszintű zárrendszerek. Utóbbiaknál, hogy melyik elnevezés pontosan mit is jelent, arról a lap alján talál egy részletes leírást, azonban az elnevezésekkel már szinte teljesen felesleges foglalkozni, mert a mai fejlett zárrendszereknél a nyitási jogosultságok teljesen szabadon választhatók, vagyis Ön határozhatja meg, hogy a zárrendszerben melyik kulcs melyik zárbetétet vagy lakatot működtesse és melyiket ne.

Az azonos zárlatú zárrendszerek webáruházunkon keresztül is megrendelhetők ITT». A főkulcsos, vezérkulcsos, központi, vagy többszintű zárrendszerek a számtalan variációs lehetősége miatt online rendelésre nincs lehetőség, ezek megrendeléséhez előzetesen  egy árajánlat kérése szükséges. Az árajánlat elkészítéséhez, kérjük, hogy töltse le az alábbi táblázatot és végezze el az alábbi lépéseket.

 

Táblázat letöltése ajánlatkéréshez »

 

1. A táblázat „Helyiség neve” oszlopába írja be helyiségek nevét, ahova a zárbetétek be lesznek szerelve (pl. főbejárat, kapu, hátsó bejárat, iroda stb.).

2. A „Zárbetét mérete” oszlopba írja be a szükséges zárbetétek méretét, vagy ha lakatot, körcilindert, is igényel a rendszerbe, akkor azt is ide lehet beírni. (pl: 30/30, 40/45, lakat, körcilinder stb.).

3. Ha a szeretne gombos, vagy vészfunkciós zárbetétet is, akkor az erre kijelölt oszlopban jelölheti (lehet normál, vészfunkciós, vagy gombos).

4. Nevezze meg a kulcsokat felhasználó szerint, ezeket írja be a megfelelő sorba (pl. igazgató, gondnok, takarító stb.)

5.  Írja be kulcsok szükséges darabszámát.

6. X-el jelölje a felhasználók belépési jogosultságát a sorok és oszlopok kereszteződésében található mezőben. A mai zárrendszereknél a jogosultságok teljesen szabadon választhatók, vagyis Ön határozhatja meg, hogy melyik kulcs melyik zárbetétet működtesse és melyiket ne.

Ha a kitöltéshez további segítségre van szüksége, akkor a táblázaton belül kattintson „Kitöltési példa” lapfülre, itt talál egy zárrendszer mintát, amely további segítséget nyújt a kitöltéshez.

Kérjük, hogy a kitöltött táblázatot a lenti űrlapon keresztül küldje vissza részünkre, vagy kinyomtatva jutassa el üzletünkbe. Árajánlatunkat egy válasz e-mailben néhány napon belül elküldjük Önnek. Ha az ajánlat elnyeri tetszését, akkor a megrendelés e-mailben lehetséges.

Név
Cégnév
E-mail cím
Telefonszám
Melléklet feltöltése
Üzenet

 

Többet szeretne tudni a zárrendszerek típusairól?

A zárrendszerek típusai:

 

Azonos zárlatú zárrendszer: a rendszerben lévő zárbetéteket és egyéb elemeket (lakat, körcilinder, postaládazár stb.) ugyanaz a kulcs nyitja.

Azonos zárlatú zárrendszer

Az azonos zárlatú zárrendszert elsősorban családi házakhoz ajánljuk. Nincs szükség nagy kulcscsomóra, minden zárat (bejárati ajtó, kapu, tároló, garázs vésznyitózár, műhely, pince stb.) ugyanaz a kulcs nyitja. Az azonos zárlatú zárrendszerek webáruházunkon keresztül is megrendelhetők. Részletek ITT»

 

Főkulcsos zárrendszer: a rendszerben minden zárbetétnek van saját egyedi kulcsa, amellyel csak az adott zárbetét nyitható és van főkulcs, amellyel az összes rendszerben lévő zárbetét nyitható.

Főkulcsos zárrendszer

A főkulcsos zárrendszer ideális kis-és közepes vállalatok, közintézmények, ipari épületek, kisebb szállodák és kisebb irodaházak számára.

 

Vezérkulcsos zárrendszer: a rendszer lépcsőzetesen egymás fölé rendelve több főkulcsos zárrendszerből tevődik össze. A rendszerben minden zárbetétnek van saját egyedi kulcsa, amellyel csak az adott zárbetét nyitható, vannak csoportkulcsok, amelyek csak az adott csoportban szereplő zárbetéteket nyitnak, vannak főkulcsok, amelyekkel csak bizonyos csoportokban szereplő zárbetétek nyithatók és van vezérkulcs, amivel az összes a rendszerben lévő zárbetét nyitható.

Vezérkulcsos zárrendszer

A vezérkulcsos zárrendszert nagyvállalatok, irodaházak, szállodák, nagyobb intézmények számára ajánljuk. A kulcsok nyitási jogosultsága kiosztható pl. emeletenként, vagy épületenként stb.

 

Központi zárrendszer: a rendszerben minden zárbetétnek van saját kulcsa amelyik a hozzá tartozó zárbetétet nyitja és vannak olyan központi zárbetétek, amelyek mindegyik kulccsal nyithatók. Olyan kulcs is lehet a rendszerben, amelyik csak a központi zárbetét(ek)et nyitja.

Központi zárrendszer

A központi zárrendszert társasházak részére ajánljuk, így minden lakónak csak egy kulcsot kell használnia, amely nyitja az összes közös használatú helységet (központi bejárat ajtaját, szeméttároló ajtaját, parkoló lépcsőház ajtaját stb.) és nyitja csak a saját lakásának, garázsának, vagy saját tárolónak az ajtaját, viszont a szomszédok lakását, garázsát stb. nem nyitja. A gondnoknak a kulcsa viszont csak a közös használatú helységeket nyitja.

 

Többszintű zárrendszer: a zárrendszerben lévő bármelyik kulcsnak tetszőlegesen kiosztható a nyitási jogosultsága, tehát szabadon meghatározható, hogy melyik kulcs melyik zárbetétet nyissa és melyiket ne.

Minden olyan intézmény, vállalat, szálloda, irodaház stb. számára ajánljuk, ahol fontos, hogy a kulcsok nyitási jogosultsága egyedileg kiosztható legyen.