Hírek

Csúcsbiztonság megérkezett

2021.04.22 13:18
Csúcsbiztonság megérkezett

Már rendelhető a német gyártó legbiztonságosabb zárbetétje az ABUS BRAVUS 3500 MX Magnet. A csúcskategóriás cilinderbetét a ABUS termékei közül az összes betörési módszer ellen a legmagasabb szintű védelmet nyújtja, kulcsai 2037-ig másolásvédettek, tehát kulcsmásolás csak a zárbetéthez tartozó biztonsági kártya felmutatásával lehetséges. Hasonlóan a BRAVUS 2000 MX és VELA 2000 MX felsőkategóriás zárbetétekhez a BRAVUS 3500 MX Magnet is moduláris felépítésű, tehát bármilyen méretben összeállítható. A moduláris rendszer további előnye, hogy a zárbetét mérete utólagosan megváltoztatható, tehát egy esetleges költözés, vagy másik ajtóba való átszerelés estén nem szükséges új zárbetétet venni, hanem elegendő a méretet módosítani, amely jóval kedvezőbb árú megoldás.

Az ABUS BRAVUS 3500 MX Magnet összesen 16 db csappal rendelkezik, amelyből 6 db normál rugós csap, 4 db rugós felső csap, 4 db passzív oldalcsap, 1 db mágneses csap, amely a BRAVUS 2000 MX zárbetétből már ismert golyós Intelitec rendszerrel van kiegészítve. Természetesen törésvédelemmel, fúrásvédelemmel, letapogatás elleni védelemmel magkihúzás elleni védelemmel, kulcsütögetés nyitási módszer elleni védelemmel rendelkezik. Minden alkatrésze prémium minőségű és kulcsai magas kopásállóságú újezüstből készülnek.

A technológia fejlődésének köszönhetően a mai 3D nyomtatók alkalmasak lehetnek háromdimenziós alkatrészek előállítására, azonban ez a biztonságtechnikai termékek vásárlói számára nagy kockázattal jár, mivel a 3D nyomtatókkal illegálisan akár kulcsok is előállíthatók, azonban az intelligens mágneses kulcs azonosításnak köszönhetően, amely az Intellitec golyós rendszerrel van kiegészítve a BRAVUS 3500 MX Magnet kulcsai 3D nyomtatókkal sem másolhatók le.

Védje otthonát, üzlethelységét, irodáját, raktárait egy olyan zárbetéttel, amely több kulcs azonosítási rendszert használ és a legmagasabb szintű biztonsági funkciókkal rendelkezik!

 

  • Teljeskörű MABISZ ajánlás (6. osztály) Letöltéshez kattintson IDE»
  • Biztonsági zárbetét: 6. osztály a DIN EN 1303 szerint
  • Terméktanúsítás: A DIN 18252 és a DIN EN 1303 szerint tanúsított
  • Gyártói tanúsítás: ISO 9001

 
Made In Germany.

Termékbemutató:

 

ABUS BRAVUS 3500 MX Magnet henger

Vízszintes kulcsnyílás, a pontfuratos kulcsoknak. A kulcsok mindkét irányból behelyezhetők a különleges profilú kulcsnyílásba.

 

ABUS BRAVUS 3500 MX Magnet belső

Innovatív mágneses technológia Intellitec rendszerrel és 14 csappal amely a zárbetét hengerében a kulcsot összesen 16 ponton azonosítja.

 

ABUS BRAVUS 3500 MX Magnet kulcs

Újezüst alapanyagú, magas kopásállóságú kulcsok.A kialakításából adódóan nincsenek rajta éles fogak, így a nadrágzsebben szinte észrevehetetlen és nem szakítja ki.

 

ABUS BRAVUS 3500 MX Magnet Intellitec rendszer

Az Intellitec rendszer a mágneses technológiával kombinálva kimagasló védelmet nyújt a manipulációs nyitási technikákkal szemben és az illegális kulcs előállítás ellen.

 

 

Prémium minőségű alkatrészek

Az ABUS BRAVUS 3500 MX Magnet moduláris zárbetét egy rozsdamentes acélból készült acélgerincre épül fel és a belső alkatrészei csak legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, így a hosszú élettartam garantált.

 

A csúcskategóriás hengerzárbetéthez a tőlünk megszokott szolgáltatásokat biztosítjuk üzletünkben és webáruházunkban is. Fordítógombos és vészfunkciós (más néven pánikfunkciós) változatban is megrendelhető, továbbá az ABUS BRAVUS 3500 MX Magnet zárbetétekből azonos zárlatú és komplex zárrendszerek is összeállíthatók. A vásárlással egyidőben plusz kulcsmásolás kérhető, vagy utólagosan a biztonsági kódkártya alapján is készíthetők.

 

Megnézem a webáruházban»