Kaputolózárak

Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Itt válogathat a Zárdeponál kapható bajonett és kétirányú kapu tolózárai közül: rendelje meg tőlünk kedvező áron az Ön igényeinek megfelelő darabot!

Már a bajonett tolózárak strapabíró kialakítása is extraerős védelmet tud nyújtani. Rögzítésük 6 db csavarral könnyen megoldható, onnantól kezdve pedig egy mozdulattal lezárhatja a kaput egy időtálló, kovácsoltvasból készült tartozékkal. Webáruházunkban ezek a zárak horganyzott sárga színben érhetők el, 250 és 500 milliméteres magasság között.

Amennyiben viszont még masszívabb konstrukciót szeretne, akkor a prémium, olasz gyártmányú IBFM kapu tolózárakat is figyelmébe ajánljuk. Ezek a darabok zamakból (spiáterből) vagy acélból készülnek, és akár kétirányú kialakítást is választhat a még praktikusabb felhasználásért.

Válogasson kedvére a weboldalunkon található kapu tolózárak közül, amelyeket még könnyebben összehasonlíthat egymással az „ÖSSZEHASONLÍTÁS” gombra kattintva, de ha további segítségre van szüksége, akkor szívesen válaszolunk a kérdéseire. Adja le rendelését akár ma!

Teljes leírás Kevesebb leírás