Hírek

Új ABUS bőröndzárak és LED világítású kulcstárolók érkeztek

2019.11.21 13:27
Új ABUS bőröndzárak és LED világítású kulcstárolók érkeztek

4 színben kapható bőrönd zárral és három féle LED világítású, számkombinációs kulcstárolóval bővítettük kínálatunkat.

 

Az új ABUS 620TSA bőrönd zárak vagy más néven poggyász zárak működtetése hasonló a számzáras lakatokhoz, tehát három számjegyű tetszőlegesen beállítható számkombinációval nyithatók. A számkód programozását a csatos zár hátoldalán található kar oldalra húzásával és ezzel egyidőben történő kód megadásával tudjuk elvégezni. A bőröndöt átfogó heveder teljes hossza 192 cm. Fekete, kék, piros és zöld színben kaphatók üzletünken és webáruházunkban egyaránt.

 

 

 ABUS 620TSA

ABUS 620TSA/192»

 

A közkedvelt 787, 787 BIG és a 797-es kulcstárolók már led világítású változatban is elérhetőek. Mindhárom típus négy számtárcsás zárszerkezettel rendelkezik. Az ABUS-tól megszokott prémium minőségű termékek.

Miért is előnyös ezeknek a kulcsszéfeknek használata?

A kulcsait többé nem kell a lábtörlő alá vagy a virágok közé elrejteni, ráadásul az időjárási viszontagságoktól is védve lesznek. A kulcsot csak elhelyezi a kulcsszéfbe és egy előre beállított kód átadásával tuja az Ön által meghatározott személyeknek elérhetővé tenni, ily módon csak ők tudnak az ingatlanba bejutni pl.: takarító személyzet, szerelő, vendégek, gyermekeknek iskola után stb.

ABUS 787 

ABUS 787 LED-2

ABUS Kulcstárolók»