Hírek

Hamarosan megújul a Mul-T-Lock® két felsőkategóriás zárbetétje az Interactive+™ és az MT5+™.

2022.02.10 14:24
Hamarosan megújul a Mul-T-Lock® két felsőkategóriás zárbetétje az Interactive+™ és az MT5+™.

Az Interactive+™ zárbetétek a 2022-től MTL 600™ néven kerülnek forgalomba. Szerkezetileg nem változik az Interactive+™ zárbetétekhez képest.

MTL 600™ termékismertető:
Az MTL 600™ zárbetétek leglényegesebb jellemzője a szabadalmi védelem alatt álló technikán alapuló, a Classic zárbetétekből már jól ismert kulcsba integrált, úszó csaprendszer, melyet a csap a csapban rendszerrel egészítettek ki. Kimagasló védelmet nyújt a legelterjedtebb betörési módokkal szemben, mint az illetéktelen kulcsmásolás, vagy a zárfésüléses vagy más néven manipulációs nyitási technika.
A csap a csapban rendszer egyedisége, hogy a két csapsorban a csapok nem külön sorban, hanem egymásban helyezkednek el, ezért nagyon magas szinten véd a zárfésüléses technikák ellen. A zár csak abban az esetben nyitható, ha a kulcs behelyezésekor az egyedi külső és belső csaprendszer kiegészítve a szabadalmaztatott úszó csapokkal egyidejűleg a megfelelő helyzetbe kerül a zárbetétben.
 
A Mul-T-Lock® MTL 600™ zárbetét speciális kialakítása, valamint a felhasznált prémium minőségű alapanyagok, a teleszkópikus csapsor, a magba és a házba integrált fúrásvédő csapok, továbbá a törésvédő híd az ismert támadási módszerekkel szemben kiemelkedő védelmet nyújtanak. Kulcsmásolás kizárólag a mellékelt kódkártya felmutatásával lehetséges a gyártó szerződött partnereinél. Házak, lakások, irodák, üzethelységek, raktárak stb. magas szintű védelmére ajánljuk.
 
 
 

Megújul az eddigi zászlóshajó is, jön az MT5+™ zárbetétek továbbfejlesztett változata az MTL 800™. Az MT5+™ eddig is az egyik legbiztonságosabb itthon kapható zárbetétek közé tartozott, de az új MTL 800™ néven forgalomba kerülő zárbetétekbe már nem egy, hanem dupla alfa rugó kerül, így a kulcs nyitáskor összesen 17 ponton kerül azonosításra.

 

MTL 800™ termékismertető:
A Mul-T-Lock® MTL 800™ zárbetétek a legújabb technológiákon alapuló és legmagasabb biztonságú védelmet nyújtó szabadalmaztott mechanikus zábetétjei forradalmian új megoldásokkal, 3 zárási mechanizmussal egyetlen zárbetétben összesen 17 csappal, speciális mintázatú, szabadalmaztatott plasztikfejű kulcsokkal (a kulcsszáron végigfutó egyedi marással). A legmagasabb szintű védelmet nyújta a legelterjedtebb betörési módokkal szemben, mint az illetéktelen kulcsmásolás, vagy a zárfésüléses vagy más néven manipulációs nyitási technikával szemben.
A három zárási mechanizmusnak köszönhetően a zár csak abban az esetben nyitható, ha a kulcs behelyezésekor az egyedi külső és belső csaprendszer megfelelő helyzetbe kerül a zárbetétben, miközben a szabadalmi védelemnmel rendelkező két alfa rugó összkapcsolódik az alfa csappal és ezzel egyidejűleg a kulcsszáron lévő kígyó alakú marással azonosított további öt fingercsap is megfelelő helyzetbe kerülnek.
A Mul-T-Lock® MTL 800™ zárbetét speciális kialakítása, valamint a felhasznált prémium minőségű alapanyagok, a teleszkópikus csapsor, a magba és a házba integrált fúrásvédő csapok, továbbá a törésvédő híd az ismert támadási módszerekkel szemben is a legmagasabb szintű védelmet nyújta. Kulcsmásolás kizárólag a mellékelt kódkártya fizikai jelenlétében, annak felmutatásával lehetséges a gyártó szerződött partnereinél. Házak, lakások, irodák, üzethelységek, raktárak stb. legmagasabb szintű védelmére ajánljuk.