Legfrisseb hírek

ABUS Magtec 2500 ME

2024.01.25 09:25
ABUS Magtec  2500 ME

Kiváló ár/érték arány, integrált mágneses technológia és moduláris felépítés!

 

Megérkezett a német gyártó felsőkategóriás zárbetétéinek legjobb ár/érték arányú tagja, az ABUS Magtec 2500 ME. A zárbetéteben három csapsorban 6 db aktív csap, 5 db passzív csap és 1 db mágnescsap helyezkedik el, így összesen 12 ponton azonosítja a kulcsot. Az integrált mágneses technológiával kombinált 12 csapos rendszer rendkívül hatékony védelmet nyújt az illegális kulcsmásolás és a zárrendszer manipulációs zárfeltörési technikák ellen. A zárbetéthez 3 db magas kopásállóságú nikkelezüstből készült gyári kulcs tartozik melyek 2038-ig szabadalmi oltalommal másolásvédettek, tehát további kulcsok másolása vagy utánrendelése csak a mellékelt biztonsági kódkártya felmutatásával lehetséges. A hengerzárbetét masszív acélgerincre épül fel, melynek köszönhetően törésvédelemmel rendelkezik és a moduláris felépítésnek köszönhetően a zárbetét mérete utólagosan módosítható a gyártó szerződött partereinél. Kulcsütögetéses nyitás, vagy más néven Bumping Key elleni védelemmel, fúrásvédelemmel, magkihúzás elleni védelemmel egyaránt rendelkezik. A gyártó első klíma semleges zárbetétje. A Magtec segítségével megelőzi a korát az ajtóbiztonság terén, mivel a hengerzárbetétek háza már most megfelel a jövőben életbe lépő európai követelményeknek.

 

 

Részletes tulajdonságok:

- 2037-ig szabadalommal és jogilag védett kulcsprofil

- Márkavédelem korlátlan ideig

- Klíma semleges termék

- Garantáltan hosszú élettartam: valamennyi alkatrésze a prémium minőségű alapanyagok felhasználásával készül

- Biztonsági kódkártya (Security card). Kulcsmásolás csak a kódkártya felmutatásával lehetséges és a kódkártya alapján további zárbetétek rendelhetők egyforma kulcsos működtetéssel (azonos zárlattal)

- A technológiai fejlődésnek köszönhetően 3D nyomtatókat használhatják háromdimenziós alkatrészek (akár kulcsok) előállítására. Annak ellenére, hogy ez a technológia nem erre lett kitalálva a biztonságtechnikai piac számára, számos kockázattal is jár, mivel az egyszerű kulcsprofilokat vagy nyerskulcsokat lehet készíteni egy 3D nyomtatóval, azonban mágneses technológiának köszönhetően az ABUS Magtec 2500 ME zárbetét kulcsai 3D nyomtatási technológiával sem másolhatók le

- A zárbetét a kulcsot összesen 12 ponton azonosítja három irányból  (6 db normál rugós alsó csap, 5 oldal irányú passzív csap, 1 db felső mágneses csap)

- Kombinált kulcsos kialakítás vízszintes kulcsállással: a kulcsos egyaránt fogazottak és oldalirányból fúrtak is

- Moduláris felépítés magas szintű törésvédelemmel: masszív acélgerincre épülő alkatrészek, amelynek köszönhetően kimagasló szinten véd a zárbetét törése ellen és a moduláris rendszer lehetővé teszi a zárbetét méretének utólagos módosítását

- Kulcsütögetéses nyitási módszer elleni védelem (Bumping key elleni védelem)

- A beépített acélcsapok gondoskodnak a fúrásvédelemről

- Magas manipuláció (zárfésüléses nyitási módszer) elleni védelem a 12 kulcs azonosítási pontnak köszönhetően

- 3 db extra magas kopásállóságú és nagy törésállósággal rendelkező gyári kulcs nikkelezüst alapanyagból

- Teljeskörű MABISZ ajánlás (6. osztály) Letöltéshez kattintson IDE»

- Biztonsági zárbetét: 6. osztály a DIN EN 1303 szerint

- Terméktanúsítás: A DIN 18252 és a DIN EN 1303 szerint tanúsított, alapértelmezésben SKG*** minősítés

- Támadásállóság: D osztály az europrofilú zárbetétekhez

- Tűzállóság: B osztály, T90

- Gyártói tanúsítás: ISO 9001

 

Made In Germany.

 

Igényelhető szolgáltatások ABUS MAGTEC 2500 ME zárbetétekhez:

 

Plusz kulcsmásolás:

A gyári kulcsmennyiségen felül további kulcsmásolás igényelhető. A kulcsmásolást saját zárszerelő műhelyünkben végezzük, így a szállítási idő raktáron lévő zárbetétek esetében kulcsmásolással együtt is változatlanul 1-2 munkanap.

 

Gombosra vagy vészfunkciósra szerelés:

Gombos változat: a belső oldalról a nyitás és a zárás egy fordítógombbal történik kulcs helyett, ezáltal a használatuk sokkal kényelmesebb

Vészfunkciós változat: akkor is nyitható kívülről, ha belső oldalon benne maradt egy másik kulcs

 

Azonos zárlat:

Amennyiben több ABUS MAGTEC 2500 ME típusú zárbetétet vásárol, abban az estben lehetőség van arra, hogy mindegyiket átalakítsuk azonos zárlatúra, tehát mindegyik zárbetétet ugyanolyan kulccsal tudja majd nyitni. Az azonos zárlatú zárbetétek megrendelése egy egyszerűsített felületen lehetséges az alábbi linken:

Azonos zárlatú zárbetétek megrendelése ITT»

 

Pótkulcs utánrendelés kódkártya alapján:

Online felületünkön is elérhető szolgáltatás az alábbi linken:

Bővebb információ ITT»

 

Utólagos méretmódosítás